Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
Köszi!
Hol lehet ilyesmit beszerezni? Nagyobb boltoknál nem találtam, illetve a google is csak archivált HVaprós linkeket ad
Közben lenne mégegy kérdésem. Hogy tudom megállapítani, hogy a HW vagy a net miatt laggol egy játék egy laposon? Próbáltam MSI afterburnerrel monitorozni a hőfokokat meg a VGA/CPU használatot, de valami nem okés, mert össze-vissza jelenít meg (az én G751-emen megy rendesen).echterion:
UPC 120megás netét szórja a gyári fekete Ubee doboz 5Ghz-en. Fura, mert a G751-esem AC 7260-as kártyájával is laggolt amíg össze-vissza el nem állítgattam a kártya beállításait, azóta az tökéletes, ennél valahogy sehogyse sikerül a dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 FHD notebook - i7 1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest