Új hozzászólás Aktív témák

  • Xerath404

    aktív tag

    válasz k-adi #86967 üzenetére

    úgy értem, hogy 16 colos 2k-s (legion 5 pro-legion7-most zephyrus 14col) high end ips paneleket hamar megszoktam. Ott tű éles a kép mivel kisebb. Most van ez a böhöm nagy monitorom, ami nem is entry level elvileg nem szar, de hiába 1440p a felbontás, mivel nagyobb 27 col így látom a betűknél a recéket, a pixeleket, azaz egy full hd élményt kapok nagyméretben. Játéknál abszolút nem zavar, ott már inkább az IPS panel hiányzik, ez ugye qled VA.
    Megtudom szokni, meg ezért eladni nem fogom, de csalódásos a történet mert a asztaltól ránézek a szoba másik végében tündöklő kis zephyrus paneljára, és sóhajtok 1-et. :D

    A legion 7, viszont nem hiányzik, a legjobb laposom amim valaha volt, de teher az a tudat hogy 1 misis gép napról napra értéktelenedik el, mondhatni utolsó high end laptop konfigom.

    Bika pc mellé innentől mindig lesz egy flagship minőségű kis laposom, ahol a proci lesz a főbb szempont mellé pedig egy adott gen 3050ti-3060 nak megfelelő kártya.
    Lanozni úgy is mindig csak E-sport gamek miatt ülünk össze, aztán volt már olyan is hogy lol közbe haver felkapta a másik haver laposát, hogy ezt most össze töri mert borzasztó a srác :DDD

Új hozzászólás Aktív témák