Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Pocok256 #74618 üzenetére

    Őszintén szólva nem tudom, csak. :) Mint ahogy a vga nekem 256bit-es legyen. Régi hülyeségem mikor még fiatalabban asztalin nyomtam. Persze akkor sem voltam ebben perfekt. :) Sosem hajtottam a legújabbra és leggyorsabbra, nem akartam bizonyítani senkinek, de azért az vigyen mindent flottul. Nem tudjuk a jövő mit hoz, én meg hosszú távra tervezek 60fps magasságában, mert az nekem bőven elég, ugyanakkor mindent ki akarok maxolni amit csak lehet.
    Amit a többiek mondanak arra annyit, az egyedi megoldások nagyon vonzanak, lehet még drágább is a történet csak működjön. Szeretem megvalósítani az ötleteimet. :R

    #74619 wanted5:
    Azért nem kell kigúnyolni, és senki sem mondta hogy valamiben is igazam van.
    Nézd csak...

    Ez egy olyan ember munkája aki szeret álmodni. Ez az adapter megvásárolhatatlan mint olvastam, valami miatt.....amit én rendeltem azon szinte semmi nincs. Nem is baj csak tegye a dolgát.
    Ez így ahogy van mehet asztali gépbe(is), vagyis nem pénzkidobás. A lényeg mindig ott van hogy (mint ahogy írják is az emberek ami felől érdeklődnek mire szeretné használni) mit akarok vele futtatni, meddig lesz elég, mire fogom tudni használni.
    De bezzeg kinek van a legnagyobb "pénisze" mutogatásnál sosem kelsz ki magadból, mikor benchmark pontszám verseny van, mert most az a lényeg?
    Eddig is jött a duma milyen rosszul járok, csak közben érdekes mód sosem érzékeltem miközben vásároltan vagy virágboltisan bele nem kóstoltam az épp adott friss aktuális kínálatba.
    Egy 3080-as vga bejönne az árától eltekintve. Lehet túl sokat akarok. :)

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák