Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz FőDudu #60194 üzenetére

    Nem értek ehhez, hála égnek nem is kell jelenleg. Ha nem lennék megelégedve a játék alatti 43....legyen később 45, 46C akár egy asztali hűtéssel nem a legjobb pasztával, akkor akár az asztalomon lévő padlóventilátort is bevethetem pontosítás végett. :D Fagypontot kerülöm.

    Ezt a jelenlegi állást szeretném élvezni jó sokáig, majd fél év múlva esetleg lenyomozok egy 110W vbios-t igazi vram órajelekkel akár mokolva neki a drivernek.....azt még simán vinnie kellene a gépemnek fogyasztás szempontjából. Ha más is van amiről nem tudok, akkor szívás. Egy rejtély számomra mi történt, és nem is az bánt a legjobban hogy bedöglött a lapos, hanem az hogy hogyan, mitől.

    Előtte éppen a külső monitoromon teszteltem autodesk pontszám stb....még a fele sem ment le a tesztnek és kilépett a progi. :U Az ssd, meg is van a képernyőfotó....3 teszt amiből a középső volt csak normális látszatra. Valami nem volt rendben.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák