Új hozzászólás Aktív témák

  • q2w3

    senior tag

    Sziasztok!

    Tegnapi napon még minden jól működött a géppel ( Helios 300 2020- RTX 2060), viszont amikor ma felébresztettem ( tegnap elfelejtettem kiakapcsolni, de töltőn volt), pár perc után dobott egy kékhalált: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA , hibajelenség: nvlddmkm.sys .
    Ezzel nem foglakoztam, gondoltam a hosszú alvásban valami bug volt.
    Majd most este próbálnék játszani, és látom, hogy az nvidia vga-t a rendszer letiltotta és kód 43-as hibát ír az illesztőprogramnál eszközkezelőben. Próbáltam lefrissíteni a drivert, viszont a frissítés után elkezd lefagyni a gép és kis idő után kék halált dob: VIDEO_TDR_FAILURE hibajelenség: nvlddmkm.sys . Itt elkezdtem utána olvasni a dolognak, és a legtöbb helyen az nvidia driver és a windows hibáját említik. Megpróbáltam DDU-val csökkentett módban letörölni a drivert, majd felrakni a honlapról a legfrissebbet, de amint felkerül az illesztő, elkezd vagyni a rendszer és kis idő után kék halál megint.

    Van esetleg ötletetek, hogy ez mi lehet? Meghalt volna az nvidia vga? Lehet majd megpróbálok egy ram tesztet futtatni, azt írták, hogy ram hiba is okozhat hasonló hibát, de nekem a gyanúm amiatt hogy az illesztőprogram település után azonnal jelentkezik, arra enged következtetni, hogy ez a vga kell hogy legyen.

Új hozzászólás Aktív témák