Új hozzászólás Aktív témák

  • xpeke

    csendes tag

    Sziasztok,

    Lehet nem megfelelő a topic de úgy láttam vannak itt hozzáértő emberek. Msi ge60 2pc apache gépemnek lenne 2 problémája amivel már 1-1,5 hónapja szenvedek eredménytelenül. Volt már msi garanciális szervízbe és ott sem sikerült megoldaniuk.

    Noti adatok:
    kb 3 hónapos noti
    5400 as 500gb os HDD
    gtx 850m
    samsung 128gb ssd (m.2)
    i7 4710hq

    A probléma:

    Néha játék közben, filmnézésnél vagy akármi a HDD töltési ideje (ha jól tudom úgy hívják) megukrik 100% ra ezzel úgy 2-3 mp es fagyást okozva a játékban vagy film közben.

    Erre van-e valami ötletetek? Msi szervizben azt mondták nincs baja a hdd-nek ennek ellenére néha halkan kattan egyet a hdd (nem folyamatos és tényleg halk kattanás) valamint hdtune hdsentinel WD féle hdd diagnosztikai program is azt mutatta hogy a HDD 100% osan jó. Próbálgattam a ramokat felcserélni egyenként megnézni hibásak e de semmi.

    Másik probléma hogy amikor bedugom a billentyűzetem a fejhallgatóból illetve a gép bal oldaláról egy magas frekvenciájú zúgást, folyamatos hangot hallok. Kipróbáltam több usb porton is mindegyikbe ez van. A fülest és a billentyűzetet is megnéztem más gépen jól működnek.

    A 2. probléma csak azután jelentkezett hogy visszaadták a gépet a szervizből. (respect albacomp)

    Én nagyon a HDD re gyanakszom mint hibás alkatrész viszont nincs másik 2,5 hdd-m amivel ki tudnám próbálni hogy azzal működik-e.(arra is gondoltam hogy a kábel amivel a merevlemez van csatlakoztatva tört meg vagy ilyesmi).. Lehet e összefüggés a 2 probléma között mivel a notebook jack je a HDD mellett van és a gép bal oldala zúg ahol a hdd is van. Valakinek ismerős a probléma, megtudja e oldani vagy tud egy rendes szervizt ahol megcsinálják.

    Nagyon sokat segítene a segítség vagy akármi. Nincs sok pénzem nem tudok új notit venni vagy ilyesmi és szeretném ha végre jól működne ez. Szóval aki valamit is hozzá tud tenni vagy valamit tud segíteni annak nagyon megköszönném pár üveg sörrel. :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák