Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
-
Muerte
Topikgazda
válasz Ursache #5054 üzenetére
Az sem biztos,ezt már akkor is képtelenség lett volna kideríteni hogy konkrétan mi történt azzal a procival,lehetett akár valamikor szállítási sérülés is vagy már a gépedben is tönkremehetett akármitől,pl.nem egyenletes csavarmeghúzás vagy feszingadozás vagy bármi.Egy biztos én ki sem bontottam sem azt sem utána a cserepéldányt Tudom hogy neked volt a "legfájóbb",de hidd el engem is bántott eléggé a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem egyértelműen gyártási hibás volt a CPU. A cortex-re a flipchip rosszul volt felrakva; így tudott csak az üvegkerámia meghajolni. Különben a cortex is púpos lett volna.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Dehogynem, de ez a hajó már elment...
Ki kell ilyenkor deríteni, hogy tálcás (OEM) proci, vagy dobozos.(1 vagy 3 év gari)
Ha OEM akkor kell a manufacturer és nála lehet érvényesíteni a garanciát, ő továbbítja a retail vagy közvetlen az Intel felé.
Szóval ez utóbbi elég szopó és sok idő is.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
válasz KillHates #5059 üzenetére
Nekem azért tűnt ez nagyon furcsának mert oké proci is be tudja adni a kulcsot,de egy extrém??? konkrétan 1db-ot sem találtunk akkor rosszat hirdetni sehol a világon,sem sandy,sem ivy-ból én még nem láttam sehol rosszat a szorzótár mentesekből,semmilyen fórumon sem láttam hasonló példát,pedig aztán az amcsi kölkök megküldik olyan fesszel meg TDP kitolással ezeket hogy nézni is rossz
-
conqver
aktív tag
Egyre szimpatikusabb az MSI!
XMG (clevo) gépem volt, németektől rendelve 4-éve!
Most a gyenge HUF miatt felejtős!
Lehet inkább kivárom a nyarat vagy többet még a GTX 980M ára lemegy.
A felsőkategóriás I7 4900MQ-t vagy fölötti CPU-val szerelt újabb szériás gépeket arany árban mérikShadow&Dust.....
-
Pocok256
veterán
Sziasztok újra
Nemrég írtam ide a schenker gépr miatt végül találtam teszteket róla és elég lehangoló throttling értékeket kaptam.
Kérdés erről a márkáról és gépről van valakinek tapasztalata ?
Aorus X3 Plus v3[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
vandor01
őstag
válasz conqver #5061 üzenetére
na ja... en meg kivarom a win10-et meg 6gen-es skylake procit
na azzal hogy fog repeszteni a gep?
kevés hütés és akkora mar elgyengult 960m vagy 980M -es kartya is bőven elég lesz beleCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Dreadloord
senior tag
válasz vandor01 #5064 üzenetére
Elgyengült 980m, LoL. A másik, hogy FHD-ban minden proc limites, 980M-em van i7 4710-el, játék alatt még nem láttam proci limitet, de várd nyugodtan az új generációt...
Szerk: Jaa leesett, hogy az elgyengült csak a 960m-re vonatkozik, így már értem azt a részét, sorry
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Dreadloord #5065 üzenetére
nem vagyok egy jatekos csak erdekel a cuccc
mire kijon 6gen az kb 1 ev... EGY EV???
addigra a 980M-es kartya mar mehetne a lecsobaviszont azt irjak hogy az intel 5.gennel elmozdult az AMD iranyba ahol a proci
sokkal tobb feladatot atvesz a megjelenitesben...
Szovam mire "legyengulne" a 980M addigra beszall a prociCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Muerte
Topikgazda
válasz vandor01 #5066 üzenetére
Inkább ne mozduljon el "AMD irányba" Ez az évek óta tartó hype ami őket körülveszi GCN meg Mantli meg kis f.szom,a gyakorlatban meg az csapódik le hogy nem hogy előny származna belőle hanem a mai napig nem képesek írni egy normális drivert sem...az AMD procikat meg fel se hozzuk szerintem... Az meg hogy 1 év múlva mi lesz? senki sem tudja mindenki csak találgat a dx12-vel kapcsolatban is,ha majd konkrét személyes tapasztalatok lesznek én annak hiszek,nem a jövőbelátásban
-
Gaso14
csendes tag
sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni gep valasztashoz!
a gep mindenkepp intel+nvidia combonak kell lennie, szi*tam eleget amdkkel es atikkal.
talaltam ket gepetde nemtudom mi a jobb a 970m 6gb vagy a 980m 4gb.
esetleg ha ebben az ar kategoriaban van jobb amit tudtok ajanlani azt is mondjatok legyetek szivesek mert nem nagyon vagyok benne a laptop temaban.koszonet!
-
baro32
aktív tag
Szia.
Szerintem a FHD-ig bőven elég a 4GB V-RAM teljesen jó választás a gtx980m mivel ez most a legjobb kari.
A több V-RAM mint a 6 és a 8GB-nak szerintem 2K &4K kijelzőkön lenne csak értelme.
Nekem Asus g750jz van amiben gtx880m van 1-2játéknál vólt csak ami megközelítette azt a 4GB álomhatárt de ez ritka.
Na és akkor meg is válaszoltam a kérdésedet de ez ugyis eggyértelmű számomra a gtx980m nyertHP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
donguba
csendes tag
sziasztok vlaki tud ajanlani valamim jatekra valo laptopot?
nem 300 ezerert persze...olyan 150 korul ha van esetleg -
NTonee
veterán
válasz donguba #5074 üzenetére
Asus G55VW
Az a lenovo egyrészt nem fog beleférni az árba, másrészt ez az y50-70... hogy is fogalmazzak óvatosan...
Ebben a topicban is volt már szó róla, minőség gyenge, kijelzője borzalmas, hűtése gyenge, ráadásul aki ezt megálmodta, biztosan nem volt "szomjas". Egy kis szösszenet a témáról. -
TheObserver
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy használtan 300.000Ft-ért milyen értelmes gamer notebook-ot lehetne most kapni? Apróhírdetéseket néztem, de nem nagyon van most, ahogy nézegettem. Egy y510p-ről (ha sikerül eladni) váltanék, leginkább a G750 tetszene, de ezekből meg csak szürkeimportost találtam.
Előre is köszönöm a választ!
-
wanted5
őstag
adott egy asus g751jy gép, még nincs 1 napos, de a jobb oldali venti mintha kerregne kicsit, nem folyamatosan, néha hallani, de aztán abba is hagyja
mit tanácsoltok? vagy mitől lehet ez?
(azért írtam ide is, mert hátha többen olvassák)
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
wanted5
őstag
változott a helyzet:
most terhelés alatt ad ki folyamatosan egy nem túl hangos érdekes hangot, ugyanúgy a jobb felső széle felől lehet hallani
de ha leteszem a tálcára a programot akkor azonnal abbahagyja, vagy ha kihúzom a tápkábelt akkor is megszűnikén ventilátor csapágyazásra gyanakszok, de persze nem vagyok annyira hozzáértő, úgyhogy nem biztos
ma írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak, hétfőn pedig hívom őket, hogy ki kéne cserélni a cuccot
-
Muerte
Topikgazda
válasz wanted5 #5088 üzenetére
Beleér a lapát valamelyik részébe,vagy csak rezonanciát okoz valahol a kasztnin,így nem tudom pontosan ahoz hallanom kellene,ha a többieknél nem fordult ilyen elő akkor szervíz sajnos.Egyébként ha óvatosan terhelés közben fejreállítod a gépet 180°-kal erősödik a rezgés vagy elmúlik?
-
wanted5
őstag
nem változott semmi, ugyanúgy hallatszott, akkor lehet mégse venti?
konkrétan játék közben lehet hallani, de amint egy alt+tab, ki az asztalra akkor megszűnik... határozottan a jobb felső sarka felől jön
esetleg a tápellátással lenne valami gond?igencsak az lesz, hogy vagy csere vagy elállás és pénz vissza... már jelentettem emailben a hibát a boltnak, hétfőn pedig amint nyitnak hívom őket..
gyakorlatilag a 24 órát nem töltötte be a gép és már nem tökéletes, ezért semmiféle javításról nem akarok hallani, csak csere
-
wanted5
őstag
elvileg lennie kell lehetőségnek a cserére
nem tudom igazából mi baja lehet, még ha cserélve is lesz, szeretném tudni akkor is, mert ha legközelebb hasonlóval találkozok jobban tudnék reagálni...
meg hát ugye, csak nem egy olcsó dologról van szó, és eléggé spórolni kellett hogy végre egy ilyen gép birtokába kerüljünk, ezért pedig hibátlan terméket szeretnék átvenni
meg még most apró hiba, de lehet 1 év múlva meg már sokkal nagyobb lesz, ennek a gépnek pedig nem csak a garancia lejártáig van tervbe véve a használata, hanem minimum 3-4 évig
-
Muerte
Topikgazda
válasz wanted5 #5092 üzenetére
Én értelek,de lehet csak egy kábelbe ér bele vagy valami nincs jól meghúzva,vagy túl van húzva stb.Ez nem egy olyan probléma amit ne lehetne,gyorsan megjavítani.Szerintem a ventinek nincs baja,bár akár még az is lehet gyári hibás,de nem jellemző az ilyen probléma.A gépcsere meg megint egy újabb lutri hogy az vajon hibátlan lesz-e.
-
wanted5
őstag
hát majd kiderül, hogy mit mond a bolt is..
meg az az igazság hogy félek a javítástól, főleg a magyar szerviztapasztalatok miatt, mert mondjuk megcsinálják azt a hibát, de lesz valami új, vagy kihagynak belőle valamit, vagy összekarcolják, vagy rosszul, hézagosan rakják össze.. stbbevallom, utálom azt a fajta megközelítést amit most mondok: "max addig cserélgetem, amíg egy jót nem kapok"
mert miután kicserélték, nyilván azt a gépet újra el fogják adni, persze javítva, de ilyen alapon ki tudja, lehet az én gépem is már egy cserélt darab
szóval hiába nem tetszik ez a fajta vásárlói felfogás, én is élni fogok velejah, egyébként köszönök minden tippet, tanácsot, segítséget és hozzászólást
[ Szerkesztve ]
-
MésziGab
tag
Hali
Adott egy Asus G75VW,16GB rammal,gyári NVIDIA Geforce GTX 660M 2GB,ezt szeretném egy nagyobb 3 vagy 4GB-os vga-ra cserélni?
Mit ajánlatok?
Milyen paramétereket figyeljek az új VGA kiválasztásakor?
Szerelésben tudtok valakit,vagy valamilyen szervizt ajánlani? -
Muerte
Topikgazda
válasz MésziGab #5096 üzenetére
Szia!
Az Asus nem szabvány mxm-es vga-kat használ ezért nem tudod upgradelni bármire a gépet csak az adott szérián belül kiadottakra.Jelen helyzetben egy lehetőség van: Asus! GTX 670MX 3GB,vagy esteleg még a 675MX.A hűtéssel kell kicsit mókolni hozzá,de elvileg ez az upgrade lehetséges viszonylag könnyedén. [link], [link]
Van köreinkben szakember aki megcsinálja neked ha megkéred:[link] Az már más kérdés hogy ilyen spec.vga-hoz hol és mennyiért lehet hozzájutni,illetve heatsink csere nélkül menni fog-e a dolog.[ Szerkesztve ]
-
conqver
aktív tag
Shadow&Dust.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest