Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickeffe

    aktív tag

    Mélyen Tisztelt Fórumtársak!
    Anno kicsit nagyobb hévvel ástam bele magam a laptopvásárlás előtti információgyűjtésnek, de rá kellett jöjjek, hogy még fél milláért is f*s-t kap zömében az ember, szóval egyelőre leálltam.
    Sikerült most közelről az akkori egyik kiszemeltet megtapogatnom, a Dell 7577-est. Ennek a példánynak nem volt annyira tré a fedele, viszont próbáltam rajta gépelni és hát na. A törpe kurzorok és az enter közé ékelődő hosszú shift valami csodálatos.
    Viszont tapogattam egy MSI GL62M 8GB / GTX1050 2GB / i7-7700HQ-s gépet és bár még nem nyomoztam utána a seggére nem takar rá a fedél és az alján a rostélyon benézve virítottak a réz csövek. A billentyűzetét érdekes módon jobbnak éreztem, viszont gondolom gamer szempontok miatt a win gomb pl. csak jobb oldalon található meg és kicsit fura ütemezéssel, de gépeléskor jobbnak tűnt, bár ennél meg az ű-t pakolták rá felülről az enterre, hogy sokkal könnyebben lehessen enter helyett ű-t gépelni.ű :)
    Illetve mintha ennek hajlékonyabb lenne a fedele de lehet, hogy csak én éreztem így.
    Ezzel a típussal "buherálással" foglalkozó fórumtársak közül van-e bármi tapasztalata (konstrukció, hibák stb.) vagy bárki akinek volt dolga vele?

    [ Szerkesztve ]

    Rickeffe

Új hozzászólás Aktív témák