Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz buherka #20750 üzenetére
Tudom ezt sokszor megbeszétük Gl ekkel kapcsolatban de ennyiért már együtt éltem volna a bajaival. Viszont az emagos rész elgondolkodtatott.
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
buherka
addikt
válasz DamianB #20751 üzenetére
Bátor vagy ha úgy gondolod hogy egy 6700HQ Intel meg egy 1070-es Nvidia ebben a gépben nem fogja összesz@rni magát.
Ha megveszed, akkor legalább jól megtanulsz pasztázni.
Ha egyáltalán van nekik belőle. Mert már olyanról is hallottam, hogy egyszerűen nincs is nekik a hirdetett termékből. Ha meg számon kéred őket, le se tojják a fejed. Az ügyfélszolgálatuk egy nulla.Magyarországi garid nem lesz az tuti...erre készülj.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
őstag
válasz buherka #20752 üzenetére
Igen most utánuk olvastam hát nem valami biztatóak a sztorik én már rendeltem tőlük dolgokat de mind ilyen kis összegű háztartási dolog volt . Ezért kellett volna a 4 év jót állás ha össze szarná magát de ezek után inkább hagyjuk ha ennyit ér a jótállásuk .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Darth_Revan
veterán
válasz DamianB #20747 üzenetére
Ennyiert jo vetel,de arra keszulj fel, hogy kiveve a dobozbol KB hasznalhatatlan lesz. Ennek az uj modelljeben, a GL503VS-ben uj hutes van es az eppen de throttling alatt tartja a CPU es gpu-t, Na de ebben a regi modellben mi ndkettto osszehugyozza magat.
Egyetlen megoldas a dologra, ha ujrapasztazod folyekony femmel, viszont ez veszelyes folyamat es ha nem vagy gyakorlott akkor konnyen csinalhatsz belole egy 400k-s ajtotamaszt.Folyekony femmel kepes csak elfogadhato homersekleteket hozni.
Ez a model amugy Magyar peldany, azaz elnie kellene a 2 EV Magyar haztol hazig garancianak...csak a 2 ev alap jotallas mellett az Emag meg ad sajat 2 evet.
Tehat szerintem a 4 EV az 2 EV Magya garamcia magyar asus-on keresztulr+2 EV roman garancia emagon keresztul.Azert kerul ennyibe ez a GEP, mert mar "elavult". A CPU is " csak" 6700hq Skylake es a kijelzo is "csak" 75 hz-en uzemelo G-Sync panel. Ebbol a gepbol az utolso keszlet nyar veget fele futott ki 480k koruli aron. Gondolom Emag meg talalt parat es most nyomott aron szabadulnak toluk.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz DamianB #20751 üzenetére
Tessék...van itthon is, egy generációval újabb verzió is. Hivatalos valós 2 év magyar garival. Meg ott van a 60 napos visszavásárlási gari...ha nem tetszik szépen visszaadod nekik.
max Te is kapsz egy "használt" gépet mint itt a kolléga.Ez még mindig az a széria, aminek a nyitott kijelzője eltakarja a hátsó szellőzőrostélyokat. Jó nagy mérnöki bravúr....amit az új szériában kijavítottak.
Hát figyelj, ha a játékok nem is fognak mindig úgy futni rajta ahogy szeretnéd mert trottyolni fog mint az állat....a PROHARDVER az max beállításon hasít majd.
-
őstag
válasz Darth_Revan #20754 üzenetére
Köszi a válaszokat . Igen tudom hogy azért ilyen olcsó meg pesze sejtettem hogy 2+2 az a négy év csak amit mondasz is ennyiért nagyon nehéz ki várni a nyár végét , Wow Buherka ez tényleg nagyon jó ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #20756 üzenetére
Éne' G752VT dobozán volt több MM-es címke. Számításaim szerint én voltam a 3. vevő. A MM jegyzőkönyvre azt írták, hogy túl sokszor volt eladva, zavaróan sok a dobozán a MM-es zárószalag.
-
Dhampir
félisten
válasz maximilian4 #20759 üzenetére
Használtan talán nem annyiért kellett volna adniuk.
-
törölt tag
válasz maximilian4 #20759 üzenetére
És az is használt volt...
-
Angel2014
addikt
Ma egy barátom vett volna egy kp-ért egy Lenovo Y720 at az euronicsben , felhívtuk és azt mondták nem lesz már több.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
törölt tag
válasz maximilian4 #20764 üzenetére
Ezentúl bitcoinnal kell fizetni érte.
-
maximilian4
addikt
válasz #86952448 #20765 üzenetére
Sztem azt most sehol nem fogadják el. Pár nap alatt már csak a felét éri (20k dollár -- 10K dollár vagy más annyi sem) és folyamat ingadozik az értéke hatalmas kilengésekkel. Nem is tudom egyáltalán hogyan lehet ésszerűen így fizetőeszközként felhasználni. De a legjobb hogy a bitcoin konferenciára nem lehetett megvenni a belépőt vele. A belépő ára 1000 dollár volt.Emlékszem volt nemrég hogy valaki valami luxus autóját adta el bitcoin-ért (mikor még rendes ára volt), namost az hatalmasat szívott, mert jelenleg félár alatt adta el.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
törölt tag
válasz maximilian4 #20766 üzenetére
Szerencséra van alibim, hogy miért nem értem a kriptolóvék működését. Asztalosként ezt nekem mindenki elnézi. Egyszerűen nem értem, mi tartja életben, de leginkább azt nem értem, mi szükség rá a piacon. Azt írják, hogy maga a piac tartja életben. Hát, lehet, hogy nem tartja életben.
-
hszilard666
veterán
válasz maximilian4 #20766 üzenetére
A bitcoin az emberi befolyásolhatóság iskolapéldája. Azért ért annyit amennyit mert valaki azt mondta. Az érdekes benne egyébként hogy lenyomozhatatlan a tranzakciós térkép, avagy a feketepiacon pokolian kedvelik/kedvelték. Bűntetlenül vehettél fegyvert, szerveket, embereket. De most nagyon beszakadni látszik. Anno 2011 ben az egyik haverom felajánlotta hogy behúz engem is, én hülye nemet mondtam. Pedig a csávó ma már a 2. házát veszi... Mindegy így akarta a sors.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
maximilian4
addikt
válasz hszilard666 #20769 üzenetére
Ki gondolta volna még mikor 2 dollár volt az ára. Most jelenleg (is még) van sok nyertese, de mikor ez kipukkan, nemzetközi köz- és/vagy (üzleti, állami) magánérdekek megbuktatják, esetleg magától bukik a dolog, akkor nagyon sok és nagyon nagy vesztesei lesznek. Gondolj azokra akik a jelenlegi magas árakon vásárolják fel a termelési eszközöket, üzletemberek erőműveket vesznek...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Darth_Revan
veterán
Aki most tervez venni drága gamer laptopot,, az siessen, mert a franciaknal akciós a Chimera !
Asus ROG G703VI-E5095T 865.000 Ft (2.803,48 euro magyar áfa-val és szállítással)
Nem csak hogy olcsóbb, mint a Magyarországon kapott modell, de a felszereltség is jobb, mivel ebben 256 GB SSD helyett 512 GB van, illetve a szorzozaras 7700hq helyett 7820HK processzor!
Garancia az 2 év háztól - házig garancia erre is (Magyarországon is).Egyetlen hátránya hogy magyar bill helyett francia van neki, így aki nem tudja fejből hogy hol vannak a magyar karakterek, annak matricaznia kell, amíg meg nem tanulja.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Még az AW-m előtt 15" 1060-as gépek is szerepeltek a lehetséges célgépek között, akkor volt egy ígéretesnek látszó induló, a XMG Core 15.
Senki meg ne vegye, a hűtés csapnivaló lett.
-
Medocsabi
addikt
válasz PR0JECTNR56 #20772 üzenetére
Ez a hűtés olyan mintha valami filléres lenovoba tervezték volna
-
Muerte
Topikgazda
válasz PR0JECTNR56 #20775 üzenetére
Hát igen,ez egy kissé karcsú I7/1060-hoz.Érdekes,nem láttam mostanában Clevo-tól ilyen gyenge hűtést.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Darth_Revan #20771 üzenetére
Ez gyönyörű na ezt megvenném
-
Muerte
Topikgazda
válasz kdavid23 #20779 üzenetére
Tuningnak nincs értelme,pillanatok alatt kifogynál a 330W-os tápból is,ahoz a duál 330W-os,vagy az Eurocom 780W-osa kellene [link].Én is sokat vergődtem anno 780M SLI/330W-os táppal,szinte már +140MHz-nél határon volt a táp,mindig az utolsó combined tesztnél "dőlt be" mikor a GPU/CPU egyszerre kapja az ívet.Jó tápnak van azért némi tűréshatára,olyan 30-60W amivel pár percig túl lehet tolni,de utána ki szokott oldani amíg vissza nem hül.
Nálam úgy nézett ki hogy 2x100W a két vga alapon.4,4-4,5GHz-en a proci olyan 80W környékén kért a feszelés miatt,és erre jött (volna) a gpu tuning,de nem tudtam fele annyira sem megküldeni,mint amit a vga-k egyébként bírtak volna,mert a végén mindig elfogyott a táp.Egy kártyával megküldtem én úgy hogy első volt a kategóriájában [link]A GPU 87°C load,ahoz képest hogy egy 15"-os gépben a 180W-os 1080,ahoz képest jó,de amúgy meg nem egészen egészséges
Nem tudom érdemes lenne-e bepróbálni folyékony fémmel,lehet hogy a helyszűkösség miatt ugyan úgy befűtene,csak max 10-20 percel később.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Mikulásbá #20780 üzenetére
Engem eddig ez a gép talált be a legjobban remélem esik az ára és lesznek még ilyen akciók
-
Medocsabi
addikt
Nagyon off,de hátha! Van ötletetek hol lehet baráti áron huawei p10 kijelzőt cserélni? honlapon néztem,de az 50 ropit túlzónak találom.(vannak itt páran akik szakik azért merem ideírni)
-
buherka
addikt
Folyékony fém mackós paszta...így ne használd.
-
buherka
addikt
válasz Angel2014 #20787 üzenetére
Az egy régi Socket A-s AMD-s asztali proci...szana-széjjel van sarkazva.
Sokan pórul jártak anno, ha nem használtak ilyent...Nekem is jutott egy ilyen Barton proci...de annak csak picit volt megpattanva az egyik sarka, és a működését nem befolyásolta.
-
Angel2014
addikt
-
buherka
addikt
válasz Angel2014 #20789 üzenetére
Sajna anno nagyon béna volt a socket 462-es hűtésének a felfogatása. Rá kellett feszíteni a hűtést a procira, aminek ugye szabadon volt a magja. Az egyik oldalon kézzel beakasztottad, a másik felén meg többnyire csavarhúzóval bepattintottad a proci foglalatba. Ilyenkor jó nagy erővel feszült neki a hűtés a magnak...és ha még jól meg is billentetted a hűtést közben...már pattant is le a sarka, mint az üveg. Aztán se kép se hang...volt egy lesarkazott procid, ami ment a kukába, vagy instabil lett mint az állat.
Ez a két pontos felfogatás, nem volt egy nagy bravúr. Hullottak a CPU-k mint a legyek.Erre volt az a lesarkazásvédő, hogy ne tud billegtetni a hűtést rajta. Sokan telefonkártyából faragtak ilyen eszközt, hogy ne nyírják ki a CPU-t.
Notinál nem láttam én még ilyent....de simán elképzelhető, hogy vannak itt is balfaszok. Meg itt nem akkora erővel feszül rá a hűtés a CPU-ra meg GPU-ra. Billegtetni sem nagyon tudod.
[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
válasz Darth_Revan #20771 üzenetére
Jónak tűnik de Svájcba nem szállítják... Ha látsz még ilyet szólj ! Thx
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Behoztak hozzám egy One K73-5N (Clevo P771ZM) notebookot SSD bővítésre. Rendeltem is hozzá nagykerből egy Samsung 960 EVO - NVMe - 500GB SSD-t. Látja a BIOS és fel is tudom rá telepíteni a Windows 10-et viszont nem hajlandó bootolni róla.
BIOS-ban az összes lehetőséggel megpróbáltam feltelepíteni (ACHI, RAID, UEFI, LEGACY stb...). Direkt kiszedtem belőle a másik SSD-t és HDD-t is, hogy ne zavarjon be. Próbltam rárakni Win7, Win8, Win10-től kezdve mindent már. Tudom, hogy a legacy mód nem működik az NVME SSD-nél, meg azt is, hogy a WIn 7-el se megy, ettől függetlenül kínomban már azt is megpróbáltam.
Van valakinek ötlete? Én arra tippelek, hogy ez a chipset nem támogatja az PCIE SSD-t, bár a Lenovo Y700-ban mégis megy, ami ugyancsak Intel 4. generáció. Tudom, hogy nem azonos a chipset, de ha már látja meg fel is bírom telepíteni, akkor miért nem engedi bootoltatni?
-
maximilian4
addikt
válasz spyduck #20796 üzenetére
Elvileg egyébként mindkettő m.2 sata (azaz nem nvme), de egy próbát mindenképp megér. Én találkoztam olyannal hogy a gyártó sata-nak írta, aztán kiderült hogy amúgy nvme/pcie-t is tud, vagy mint az enyémmel hogy maga a foglalat tudta, de csak egy gyárilag kiadott bios frissítés után működött. Nem hiszem hogy itt a telepítéssel lesz lesz a baj. Nálam még az kavart be mikor felraktam a win10-et, hogy be volt kapcsolva valami lan boot a bios-ba, aztán mindig kiírt vmi hülyeséget mielőtt betöltött a rendszer, azt kikapcsoltam. Bár tuti nem ez a baj nálad.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
nagyúr
Úgy nézem a KabyLakeG nem fogja feldúlni a gaming notebook piacot .....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
válasz KillHates #20799 üzenetére
Ha viszonylag olcsón adják akkor az alsó szekció t fel fogja turni kicsit .
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest