Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz echterion #15506 üzenetére

    echterion: En ugyan az uj 144hz-es Asus laptopra varok, de ha 500k korul kellene most vennem gepet, akkor jelenleg ez a best buy: ASUS ROG GL702VS-BA119

    Amik miatt ajanlott:
    - 7700HQ CPU
    - GTX 1070 vga-val erezhetoen jobb lenne a jatekelmeny (nem mindegy hogy 50 fps vagy 70 fps)
    - 120 hz-es G-Sync IPS panellal ugyanolyan kepkockaszam mellett is szemmel lathatoan simabban futnak a jatekot mint egy 60hz-es panelen (G-Sync nelkuli panelt meg alapbol felejtsd el meg az elavult 60hz-es panelek eseteben is)

    Igen, 60k-val tulmegy a tervezett koltsegveteseden, DE megeri ezt az extrat! Ha max 1 evre tervezel akkor eleg 1060-as gep elavult 60hz-es panellal, de ha hosszutavon nem akarsz par honap/EV mulva hatalmasat bukni es anyazni amiert egy jatek diavetites, akkor az Asus-t valaszd (vagy valami mast gtx 1070-el).

    Teszteltem mar GTX1080 laptopot 60hz-es es 120hz-es panellal (utobbibol teszteltem TN panel mellett az ebben a laptopban szereplo IPS panelt is) es mar szintetikus teszt (Fire Strike) alatt lehetett latni a kulonseget.

    Es kozel nem igaz az hogy 120 hz-es panel csak "kantorsztralyk es overwaccs" alatt ad lathato hatast. Nem. Bedobsz pl egy Rise of the Tomb Raidert vagy Dead Space-t egymas melle helyezett 60hz es 120hz panelekre es amint meglatod a kulonseget, mar nehez lesz visszaterni 60hz panelra ;)

    Sajnos azonban egyetlen hatranya van ennek a gepnek amit javaslok. Ebben az arkategoriaban MINDEN gepet ujra kell pasztazni, gyartotol fuggetlenul (meg a draga Alienware gepeket is), de ez kulonosen igaz erre az Asus-ra. Gyari pasztaval 90C fole is kepes menni a cpu jatek alatt. Folyekon femmel ujrapasztazva azonban jelentosen lehet ezen javitani (-20-30C).
    Van itt kollega aki tud ebben segiteni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák