Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz vicze #81555 üzenetére

    na ez már korrektebb

    de egyrészt a Blitwolf cég a bangood márkája nem fog tehát eltűnni, de jó térjünk rá vissza fél év múlva, de ha airdotsról lehet írni akkor ami jobb....na jó mindegy ez

    "hallgattam flac stb veszteségmentes zenékkel"
    Nem árt érteni valamennyi a BT audió alapjaihoz, akkor pl. tudnád, hogy a leírtnak semmi értelme, mert a zene többszörösen tömörítve kerül a fülesekbe, ha adna bármi extrát is a flac, az egyből el is veszik.

    Informatikus programozóként kicsit azért értek, de hogy lényeget leírjam hifistáknak van egy úgymond válogatott atudiofil eszt cd-je amin azok a számok vannak amikkel tesztelik a különböző hangrenszereket + kolom színuszjel, terem hang, teplom akusztika stb.
    ezzel próbáltam ki a fülest is mivel ezeknek a számoknak ismerem a hangzását, jó bevallom az effektekhez már lusta voltam

    de jogos mivel nincs aptx támogatás a füles oldalról, a telefon oldalról de úgy tudom de ugye mindkét oldalról kell

    abban egyetértünk hogy a füles nem hasonlítható, igazából főleg fejhallgatót használok azt is ritkábban.

    Oké nekem mindegy akkor nem vagyok vájtfülü. De a haverom pl milliomosoknak tuningol hifi rendszereket, erősítőket hangrendszereket épít, kiállításokra járnak ilyeneket bemutatni, egyik szobájában csak két saját hangfal van rezgéscsillapítással meg egy saját torony bass és magashang kiemelés nélkül szerinte a rendszert úgy kell belőni, hogy ilyen ne kelljen, plusz volt mikor tojástartókkal kitapétázta a lakást. De ő fülest lehet föl se venne.

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák