Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz fericske #81410 üzenetére

    Személyes véleményem szerint úgy 5 TWS után azt tudom mondani, hogy ha értelmesen van megcsinálva hangra, max. izélés szerinti különbség lesz a 50-150$-os kategóriában, sőt még akár a 30$-ban is, a hangminőségben. 200+-nál már lehet jóval több extra.
    Ha jól túl van tolva a basszus ajnározva van, ha meg lapos akkor meg szar nagyátlagban.

    De egy TWS elsősorban szerintem nem feltétlen csak erről szól, mivel egy nagyon technikai eszköz, nem csak egy sima füles. Pl. a kis Bragi-t 1,5éve gond nélkül használom, és valószínű még 2-3évig így működne. Na mot egy 30$-os meddig fog működni? Elég magas százalék az első 6 hónapban már feladja, és veszed a másik, meg a másikat stb...
    Ez az egyik része, a másik pedig a funkcionalitás és üzembiztonság, esetlegesen a támogatás.

    Igazából pontosan ugyan az a helyzet mint a BT füleseknél, nincs különbség hangban, a 10$ és a 100$ között, ha egy kicsit is értelmes, de nagy különbség van, a tartósságban, az üzemidőben, a jelerősségben, a támogatásban.
    Másrészt a gyártók nem tekintik minőségnek a kategóriát elve, így szinte mindegyik nevesebb is csak átcímkéztet valamit és kb. egyáltalán nem érdeki, hogy hogyan szól, mert egyáltalán nem számít, hogy ahogy a többségnek a füles hangzása se számít.

    A Bose TWS-nek általánosan nem jó hangja van, vagy hát a 50$ kategória.

Új hozzászólás Aktív témák