Új hozzászólás Aktív témák

  • H0r1

    tag

    Sziasztok!

    Elmesélem a kis történetem, tulajdonképpen tartalmazhat hasznos infókat.

    2018.10. hó. Vásároltam a Telekomtól egy Jabra Sport Coach fülest. Számomra tökéletes volt.A max hangerő kicsit kevés volt, de ezen kívül minden kívánságom hozta. (Kb Rock Zircon hangot tud, emelt basszus, imadtam)

    Hogy mik a kívánságaim, azok később derülnek ki! :)

    kb januárba széthullott a jabra távirányítója. Érezni lehetett hogy elmozdultak a mikrokapcsolok, nem lehetett allitani a hangerot. Oke, annyira nem erdekelt - karrier folytatodik.

    1 honappal ezelott, a bal oldali elkezdett torzitani, recsegni. AJAJ. Vissza telekom, rendelnek ujat. 2 het utan szolnak, hogy nagynehezen sikerult egyet szerezni! Bemegyek erte, leadom a regit hoznam az ujat. A-A, regi doboza hol van? hat b+.... Haza, vissza csere.

    Probalnam bekapcsolni, nem megy. Na tuti lemerult. Bedugom itthon toltore, azonnal zolden vilagit. AJAJ... Firmware frissites lemegy, kikapcsolni ki tudom gombbal, AMÍÍÍÍG be van dugva a PC-be... Egyebkent NEM. NULLA reagalas. - > Akkuja kuka.

    Bemegyek telekomba, jeleztem, hogy akkor ez volt az utolso kör, legyenek szivesen visszavasarolni.

    Viszonylag hamar szuksegem volt uj SPORT fulesre, ezert nezelodtem, majd megakadtam ezen:
    https://hu-hu.sennheiser.com/sport-earphones-bluetooth-running-jogging-workouts

    Röviden: Ezt a szemetet...

    Hosszan: Viszem haza, bekapcsolom, alacsony hangeron beteszek egy playlistet, hagytam menni 2 3 orat. Elso fulbehelyezes... Hat, ha ez attol kerul tobbe mint a (https://hu-hu.sennheiser.com/bluetooth-wireless-earphones-headphones-cx-600bt) mert azok a "szarnyak" rajta vannak es mas szinu (marpedig csak ezert kerul tobbe) akkor engem jol atvertek. A szarnyak fabatkat sem ernek, annyira gyenge anyagbol van, hogy mindent csinal csak a fulest nem tartja bent.

    Elso igeny: Ha berakom a fulest maradjon bent. Jabra 1 - Sennheiser 0

    Jabranak nem volt a vezeteken kulon akku, ezert 3 orat tudott stabilan ami TOKELETES volt, cserebe a sennheiser akkuja lobog a nyakadon barmit csinalsz, + 3-4 oraert. Nem kell.

    Illesztekek: Jabranak kemeny gumi volt a kozepe, konnyen cserelheto igenyes, a sennheisere egy hulladek sima gumibol keszitett nyeklő nyakló valami. Legnagyobb nagy, közepes kicsi. Bumm... Venni kell comply foamot, amit a jabrahoz ajandekba adtak (dobozba volt)

    Fülberögzítő "szárnyak": Jabranal 2 masodperc alatt volt felrakhato- cserelheto, tobb verzio is volt
    Sennheiseren korulbelul 21312321 masodperc mire egyet felapplikalsz, mert nem csak a szarnyat szopo felrakni, hanem az illeszteket is le kell szedni

    (egyebkent nagy elony, hogy az akku a fulesbe volt, ezert sokkal nagyobbak voltak mint a sennheiser, emiatt is stabilabban allt a fulembe - Csak a mihez tartas vegett, APPLE fules magatol kiesik a fulembol, meg se kell mozdulni. Valami nem oke velem :D )

    Sennheisernel, borzaszto minosegu, es csak a legnagyobb tamaszkodik be oda ahova kene, de az se tart bent.

    Sennhsier egyebkent tisztan es szepen szol, magasabb max hangerovel, megvágott basszussal.

    Eddig volt szo a hardveres reszekrol, most jojjon a szoftveres

    Két telefonnal van / volt párosítva mindkettő. Ha mindkét telefon kijelzője világít a jabra semmi problémát nem csinál, sennheiser letérdel, akadozik. (Mindegy, hogy éppen melyikről szól valami)

    Bejövő híváskor a csengőhangot mindkét füles lejátssza, jabra tisztán sennheiser régi szocialista rádió minőségben. Hívás közbe teljesen jó.

    Tegyük fel, hallgatsz podcastot, de instagramot pörgetve egy videót megnéznél. Jabra lehalkította a podcastot majd pause- és adta az insta videó hangját

    Sennheiser lepausálja a hangot, 1 másodpercet bedob a másikból majd megnémul. Megoldás: Podcast KÉZZEL PAUSE, utána indít bármi mást. Akkor megy.

    Alapzaj: Jabra - NÉMA csönd. Sennheiser: Néha pattan egyet és hallok alap zúgást, ami minimális de nem fér bele Nekem. Ugyan ez az alapzaj jön meg, ha bekapcsolom a telefon kijelzőjét. Pl: Iphone 6s, másik telefonom sehol, csak ez van éppen használatban. Füles néma csönd. TELEFON LENÉMÍTVA, elővszeem, feloldom megjön az alapzaj egy pattanás hanggal, majd amint kikapcsolom a kijelzőt, ismét pattan. Nagyon nagyon halk, de eddig ilyen nem volt. Fuj.

    De a tároló tasakja jobb a sennheisernek :)

    Összességében nem ajánlom az olyan fülméretekkel rendelkezőknek, akiknek az apple fülesel maguktól kiesnek. Bármilyen illesztékkel halott lesz a dolog, mert kívülről kell tartást szerezni

    Szerintem mint sportfüles, halott ötlet, akkor már inkább az olcsóbb verzió.

    Firmwaret szerettem volna frissíteni, de a weboldalon semmilyen opció erre, félő hogy ez ilyen hülyebiztos dolog lesz.

    Hát ennyi. Egyértelműen meg kell válnom Tőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák