Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PitkyePadvan

    tag

    Sziasztok!

    Nagyjából egy hónapja írtam ide hogy szeretnék egy új fülhallgatót a lassan már 5 éves Sennheiser Momentum In-Ear -em helyett, ami már eléggé megviselt állapotban volt.

    K1LLMy53Lf és kemcso javaslatára megvettem az akkor éppen akciós Ostry KC06A -t, ami a mai napon meg is érkezett egy szerintem nagyon igényes csomagolásban. (A Sennheiser-emet egy kis dobozban kaptam amiben benne volt a tok, egy rövid leírás meg a füles + 2 szilikon gumi szóval ahhoz képest ez mindenképp több).


    A fülhallgató nagyon szépen szól, sajnos már nincs nálam a Sennheiser így nem tudtam egy időben összehasonlítani a kettőt, de szerintem az Ostry -nak szebb hangzása van, aminek nagyon örülök hisz ez egy fülhallgató lényege nemde? :)

    Ami szerintem negatívum, az az hogy elég vékony a vezeték. Nem tudom hogy mennyi ideig fogja bírni, remélem jó sokáig. Amilyen vékony olyan "kemény" is, ezáltal kicsit nehezebben hajlik, viszont talán emiatt erősebb is.
    További negatívumok (ami a Sennheiser -nél pozitív dolog volt) hogy a hozzá kapott zsák eléggé gagyi szerintem. Nem lehet normálisan lezárni, mindig kinyílik, míg a Sennheiser esetében egy elég minőségi tokot kaptam. A másik értelemszerűen az hogy ennél a fülesnél nincsenek gombok, amivel lehet állítani a hangot vagy leállítani a zenét és mikrofon, ez egy kényelmi funkció amit nagyon szerettem a Sennhesier-nél de itt inkább elengedtem. Ezeken a kis apróságokon szerintem könnyű túl lépni, mert használhatom a régi tokomat, a gombok meg ott vannak a telefonomon :)

    Összességében meg vagyok elégedve az új fülhallgatóval, az ára (~9-10.000ft) szerintem remek a tudásához, és a Sennheiser-hez képest. Köszönöm a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: László

Új hozzászólás Aktív témák