Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Készítve van, de lehet venni is bár 5eFt+-ba kerül amiből már 5db-ot lazán elkészítek.
Kérdés az, hogy
2.5 dugó balanced (4 PIN) 3.5 aljzat (3 PIN) kell, vagy
3.5 dugó (3 PIN) 2.5 aljzat balanced (4 PIN) kell?[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Nigér
őstag
válasz darvinya #70201 üzenetére
Szia, ilyesmire gondoltam, mármint ebben a kivitelben, létezik?
Ebből inkább ezt a fajta "egybe megoldást" szeretném választani, mindkét verzióban jó lenne. -
Bodz
nagyúr
válasz AggressiveGT #70189 üzenetére
ATH-E40-ről szintén olvasgass, én is írtam róla ebbe a topikba.
-
törölt tag
válasz AggressiveGT #70205 üzenetére
Akkor az Ostry lesz a te fülesed, az annyira kicsi, hogy negatív teret foglal
De amúgy ha a T20 tetszett, akkor szerintem az ilyen GR07 és E40 sem lenne olyan problémás.
-
Tulku
veterán
válasz monti0222w #70199 üzenetére
"50-től felfelé a hangbeli különbségek egyre minimálisabbak és igencsak a jó fülek kellennek ezek észrevételéhez."
Hááááát.....azért erőst hallhatóak...
W30 (120 ezer) után egy Layla vagy Isine20 egy más dimenzió...nem árnyalatnyi a különbség...annak ellenére, hogy a W30 szerintem ár-érték arányban nagyon jó füles....
Fericske: azért nem ilyen forrásra gondoltam...AK240-en már erősen hallhatóak a GR07 gyengéi...ott már valóban kizárólag a füles hibáit hallom csak...
Szimplán arra értettem, hogy bizonyos szintig a GR07 megmutatja a forrás gyengéit....[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz AggressiveGT #70209 üzenetére
Ott nem tudtam összehallgatni, illetve gyorsan túladtam az Ostry-n...később jobb forrással egyértelmű volt számomra a nyertes...de lehet, hogy te másként döntesz...ilyen ügy ez a foci
-
fericske
addikt
Nekem sosem adott igazi wow élményt, olyat amit a masszív hype igazolt volna ami mögötte volt, mindegy mire dugtam rá. Az asztali rendszerem, telefonok, sansa clip, shanling m1/m2/m5, qp1r, ar-m2, echobox,
ak 100/120/240/380/junior
Nagyon jó testes közepei vannak, és ennyi számomra.
Újkorában ezzel a tulajdonságával még tudott érdekes lenni, de érdekes módon ahogy telt vele az idő, egyre unalmasabb lett. (Állandóan visszatértem a vsd3-hoz.)
Nem éreztem a dinamikáját. Vártam, hogy bejáratással alakuljon, de talán semmit nem változott. A mélye nem volt kevés általában, de tompa, erőtlen volt. A magasaitól sem voltam elájulva. Kevés csillogás és kevés részlet volt benne, ahhoz képest, hogy egy részletes hangú fülesnek írták. A tere átlagosnál valamivel jobb volt, de ez igazából fel sem tűnt.
Kinek a pap, kinek a papné.
Az biztos, hogy én sosem fogom ajánlani a gr07-et senkinek.
Nem azért mert rossz lenne. Elhiszem a sok embernek, hogy az bizony jó (másfél évig volt meg, én nem váltam hívővé). De ha netalán a következő áldozat is úgy éli meg a találkozást vele mint én, akkor ne rám mutogasson. -
törölt tag
-
hornis
csendes tag
https://www.zungleinc.com/
-
Tulku
veterán
válasz AggressiveGT #70211 üzenetére
AK100...
Fericske: mindent meg kell hallgatni....és eldönteni mi tetszik és mi nem...ez erről szól...
Jövő héten jön az U12...már nagyon várom -
AggressiveGT
csendes tag
És látod itt a baj, hogy egy 180 ezres lejátszóra kötve hasonlítod össze a két 30 ezres fülest, ami elég valószínűtlen párosítás a valóéletben. Ez most minden sértés nélkül írom. De nekem aki max 40 ezret költene lejátszóra sovány vígasz az hogy a GR07 porig aláza az Ostry-it egy 4x annyiba kerülő forrással.
-
törölt tag
válasz monti0222w #70199 üzenetére
"50-től felfelé a hangbeli különbségek egyre minimálisabbak és igencsak a jó fülek kellennek ezek észrevételéhez"
Inkább egyre nagyobbak a hangbeli különbségek, úgy a karaktert, mint a minőséget tekintve, ergo egyre könnyebb is észrevenni a különbségeket 50-től felfelé. Az persze igaz, hogy egyre kisebb minőségjavulásért egyre többet kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz #71562240 #70217 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy aki forrásra és hangkeltőre ennyit költ, az miért nem vesz egy fejhallgatót? Nagyobb tér, és szebben is szólhat mérete miatt, stb, annyira nem értek hozzá. Annyi pénzért lehet már nagyon kényelmes darabokat kapni. Mondjuk tény, utazásnál kicsit kényelmetlenebb egy fejhallgató, de ilyen összegeknél szvsz a minőség a fontosabb, amit ennyi petákért fejhallgatóban jobbat kapni. Szvsz. De ez teljesen egyéni preferencia természetesen.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
vicze
félisten
válasz fericske #70221 üzenetére
Hallottál egy csontrezgetőset hallottad mind, ugyanolyan fős mindegyik, maga a technológia zenére alkalmatlan.
Nem azt mondom hogy nincs létjogosúltsága, de semmiképp se a minőségi zenehallgatást, amúgy rengeteg ilyen van. -
Tulku
veterán
válasz AggressiveGT #70216 üzenetére
Igen ez baj....
Lévén akkor már ilyet használtam, ez volt-van a viszonyítási alapom....és persze senkinek nem kell pontosan ezt cselekednie...
Viszont senkit nem akartam félreinformálni, ezért írtam a porig alázza után a lejátszó upgrade részt...
És persze - mint Fericske esete is példa rá - ebben sem vagyunk egyformák, hiszen neki a tér és a közép tartomány nem annyira pregnáns preferencia mint nekem...A meghallgatásos összehasonlítást - amennyiben a zenehallgatási minőségre igényed van - nem kerülheted el...
Mint ahogy Buddha mondta:
Semmit ne higgyetek el nekem, mindent tapasztaljatok meg magatok...
És ez így is van....
-
Bodz
nagyúr
Whizzer A15. Egy újabb érdekes, felfedezésre váró füles. Valaki, na???
-
peestike
őstag
piston 3-nak keresném az utódját, remélem tudtok segíteni.
mélyeket szeretem, metál menne főleg.
olyan 25 usd lenne a keret teteje, ez lenne az egyik, a hybrid pro vagy ajánlásba kaptam ezt: VJJB K4S
vagy netán: Mi IV Hybrid
nem lenne baj, ha mikrofonos lenne a telefon miatt. esetleg, ha van valakinek ötlete alternatívára, akkor szívesen veszem! köszönöm![ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
törölt tag
válasz AggressiveGT #70216 üzenetére
Annyira nem elszállt dolog szerintem. Nekem is volt olyan párosításom, hogy a lejátszó 3x annyiba került, mint a füles, és imádtam, nagyon jól szóltak együtt Forrásra általában érdemes szerintem többet költeni, mint fülesre (fejesre), mert az jobb végeredményt ad.
holozis_HUN: A fejhallgatók utcán gyakorlatilag használhatatlanok, annyira kicsi a szigetelésük, nyáron a melegben ráizzad a fejedre, télen sapkával nem igazán lehet együtt hordani, (nap)szemüveggel nem feltétlenül kényelmes, és így tovább.
És erre még az is rájön, hogy hordozható cuccok közül nagyon nagyon kevés képes normálisan meghajtani akár egy olcsóbb, könnyebben hajtható fejest is. Illetve lehet azt hinni, hogy hű, ez meghajtja, egészen addig, amíg rá nem dugod egy asztali lejátszóra (DAC-ra, erősítőre), és sírva nem fakadsz, hogy mennyit hagy benne a DAP. -
fericske
addikt
Nem hallottam még egyet sem
Annyit tudok róla, hogy a beszédet lehet érteni vele, és ezért használták "puskázásra" vizsgákon fül mögött, hajjal eltakarva
Ez is több mint egy évtizedes sztori, szóval a fene se tudja hova fejlődött ez a dolog ma.
A 3D filmnézős technológiákat nem tudom élvezni egyiket sem, kisebb nagyobb mértékben megfájdul tőlük a fejem, meg elkezd forogni tőle a szemem mint az ördögűzőben. Lehet ez a csonthallásos izé is valami mellékhatással lenne rám -
Bodz
nagyúr
válasz monti0222w #70237 üzenetére
Elfogyott most a felfedező kedvem, egy darabig a PMV az utolsó, mert amúgy elég boldog vagyok az AF140 - K3 Pro párossal.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Ha van annyi kereslet, mint sima átalakítóra, akkor lesz.
Amúgy átépíthető sima átalakító is, csak némi ügyesség kell.
Tudom, mivel szedtem már szét 3.5 CTIA-OMTP átalakítót, 2.5-ös is ugyanolyan felépítésű.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz fericske #70236 üzenetére
A mi preferenciáink mások....
Nyilván nem a közép tartomány és a tér érdekel kizárólag engem, de előtérbe kerül...és így lesz koherencia, harmónia a hangzásban...nem a túl széles-mély-magas tértől vagy a túlburjánzó közepektől...
Rendre ami sokaknak tetszik és ajánlják sokszor engem taszít...pontosan így voltam azzal a fülessel amit bemutattál...nyilván a te értékítéleted szerint jó volt, én viszolyogtam tőle és a Gr07-et a fülembe helyezve helyreállta kép...nem a mags, mély és közép meg a tér, hanem az egész...számomra az volt a hangzás ott és akkor füles szinten...
De - mint említettem is - mást hallgatunk, mást kedvelünk...ettől még jót beszélgethetünk...
Én most is azt mondom, hogy klasszikus, vokális és egyéb hangszeres zenére a Gr07 nagyon jó választás, jó mindenes és nem fáraszt....míg mondjuk egy VC1000 először wow faktor, majd fél óra után már sok...számomra ezek is fontos dolgok...
De ez az én véleményem...
Vicze: akkor már inkább a 2000...az már adja rendesen....
[ Szerkesztve ]
-
-
Tulku
veterán
Hát igen....persze ezzel együtt univerzális mindkettő, ezért még az illeszték problematikus, illetve a 2000 elég böszme ahhoz, hogy ne mindenki tudja használni...
No pontosan ezért csináltam a Laylából CIEM-et....itt nincs kompromisszum....
Most a Dita Dream, Campfire Vega és ez a Hifiman 2000-es versengenek majd a gazdagabb külföldiek kegyeiért....
-
holozis_HUN
veterán
Valaki próbálta már a Blitzwolf VOX1 dual driver fülesét?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Domonkos8
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyikkel járok jobban 5-10.000 ezer forint között?
Egy Xiaomi Piston Hybriddel vagy egy RHA MA350-el?
-
doddencs
senior tag
Sziasztok! Mágneses BT fülesek közül melyik márkát/típust érdemes figyelni? Most egy Awei 880BL-t használok, de annak a kialakítása nem a legkényelmesebb nekem, kipróbálnám a hagyományosabb vonalat.
Köszönöm.
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Én sporthoz (főként futás) keresek vezeték nélküli BT fülest, ami nem esik ki egykönnyen és nem rosszabb a minősége, mint egy jobbfajta gyári vezetékes tartozéké.
Komolyabb zenehallgatásra van más, ami plusz lenne, ha autós headsetként is operálhatna, de ilyeneket nem nagyon láttam.
Nem akarok rá vagyonokat költeni, de érdekel, hogy mi van 10K alatt és 10-20K közötti kategóriában, ebay-től sem riadok meg.Mit tudnátok jelenleg ajánlani?
-
z2solti
tag
válasz holozis_HUN #70244 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van most is a fülemben.
Szerintem nagyon jó hangú.Véletlen egybeeséssel" lett" egy Sony MDREX650APT is és teljesen olyan hangja
van, annyi külöbséggel valamivel v karakteresebb ( és fele, harmada az árának).
A közeljövöben tervezek egy összehasonlítást tenni néhány hibrid füles között, ha érdekli a "nagyérdeműt"
Következők szerepelnének benne:
BW-VOX1
Urbanfun,
Kz zst
Kz zs5,
és referenciának a Sony.Nem egy Dave szintű írás lenne, inkább csak sorrend ill. ár/ érték arány .
A zs5 még úton van úgy hogy nem mostanában lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs