Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz schawo #66354 üzenetére
Igen azt az új AK-t meg kellene hallgatni...már csak azért is, mert ha kísérletező típus vagy és levágod a fülesről jack-et és ráforrasztasz egy 2,5 mm-es trrs-t (persze ha az y-nál nem történik semmi a fülessel, vagyis négy ér indul ki a jacknél) akkor balanced ügyed lesz...ez birizgál talán egyedül...egyébként jelenleg nem hallgatok BT-t...de teljesen megértem az elvárásod, én nyáron voltam így...lehet megint eljön...de addigra valaki csak megveszi az AK-t és én kipróbálhatom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- Csere-Beszámítás! ROG Gamer PC! I5 9600KF / GTX 1070Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD+ 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest