Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Megvolt az összevetés: W30 - W40 - W50.

    Sorrendben akkor a tapasztalat.
    A W30 nagyon kellemes füles, hangban valahol a W40 és az 535 közt lehet: az 535-nél kicsit hangsúlyosabb a mély és magas, de a tere és részletessége nagyon hasonló. Viszont az ára miatt egyértelműen jobb választás az 535-nél, 3 armatúrásból nagyon jó választás, simán ajánlanám bárkinek, aki ilyen árban nézelődik.

    A W40-et már halltotam ugye, és írtam is róla ide, de azért ezekhez hasonlítva: egyértelműen a W30 nagytesója, hasonló hangképpel, csak pontosabb, részletesebb, nagyobb a tere, könnyedebben adja vissza a hangokat, és mintha kicsit több mélye is lenne, de nem lényegesen sok. A saját árában szintén remek választás, ha most vennék, akkor szerintem vagy egy ilyet, vagy egy W30-at vennék hordozhatónak.

    A W50 már lényegesen drágább, tulajdonképpen azért mentem ma a boltba, hogy ezt meghallgassam. Azt hiszem én mást vártam ettől a fülestől, nem igazán tetszett :( Elsőre nagyon tompán szól, de aztán pár perc hallgatás után végülis megszokja a fül, és igazából nem is tompa, csak annyira a mélyekre gyúrtak, hogy a többi nagyon háttérbe szorul tőle. Armatúráshoz képest meleg hangú, viszont rock-metál zenékhez szerintem unalmas a hangja, nagyon háttérbe szorulnak a közepek főleg, és ezért a gitár és ének elvész, ezért is tűnik kicsit tompának. Dubsteppel mondjuk teljesen élvezhető, de ott viszonylag kevesebb a közép, és több a mély, amit ez remekül tud, de itt nagyon érződik, hogy ezt bizonyos hangzásra hangolták, és nem mindenevő egyáltalán.
    Az biztos, hogy én ennyit nem adnék ki érte, de még ha egyárban is lenne a W40-nel, akkor is szerintem a 40-et választanám, mert annak a hangja jobban passzol az én zenéimhez.

Új hozzászólás Aktív témák