Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Olvasgattam pár helyen soundmagic e10m visszajelzéseket. Sokan írták, hogy pár hónap használat után már voltak vele bajok. Kinek mi a tapasztalata ilyen téren? Mivel értem én, hogy jó ár/érték arányú füles, de ha 1 évnél nem fog többet bírni (és az is csak a gari miatt), akkor számomra nem érdemes ilyen fülest vennem.
-
orimilan
tag
Lehet nagyon hülye kérdés : Mi a különbség a SONY MDR-EX 50 ,SONY MDR-EX 50LP és az SONY MDR-EX 50LPS között ?
-
vapour01
csendes tag
Sziasztok!
Közérdekű infó: Mivel nagyon sok segítséget kaptam már ettől a fórumtól( nem csak ebben a topic-ban ), ezért szeretnék egy kicsit visszaadni.
Rendeltem a Pandawill-től XIAOMI Piston 2-őt, ami a mai napon meg is érkezett. Mivel sok infó nincs itt róla és kevesen is ismerik, ezért amennyiben igény van rá, fel tudom ajánlani pár napos tesztelésre ( nem tudom mennyi idő szükséges egy teszthez ).
Elsősorban prohardveres/logout-os kollégára gondoltam.
Tehát akit érdekelne a dolog, az keressen meg nyugodtan privátban és megbeszéljük.
-
orimilan
tag
válasz orimilan #47506 üzenetére
Egy nagyobb ,,agyvihar" következtében eszembe jutott hogy azok a fránya plusz betük a szint jelölik
Füllhalgatót szeretnék vásárolni és most eléggé belemélyedtem a dologba.
Maxell Metallics-ot akartam elösször,haveromnak van ,elmentem kiprobálni.A hangminöség nagyon baba viszont a hangerö nekem kevés (telóval és sz.géppel használva egyaránt).
További nézelödés után megtaláltam SoundMAGIC ES18-at meg az emlitetet Sony terméket.
A kettö közül melyiket érdemesebb megvásárolni ? Telóval használnám,föleg elektronikus zenét hallgatok.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
-
vapour01
csendes tag
válasz honfoglalo #47512 üzenetére
08.09.-én rendeltem Pandawill-től és a Singapore-on keresztüli szállítást választottam.
-
Blod Stone
csendes tag
http://www.tactics.com/house-of-marley/smile-jamaica-w-1-button-mic-earbud-headphones/curry
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy 5.000 ft-ért jó ez a fülhallgató? -
szentkuti11
addikt
válasz Blod Stone #47516 üzenetére
Nem a legjobb választás...
-
Blod Stone
csendes tag
válasz szentkuti11 #47517 üzenetére
Hallgattad már, vagy van vele tapasztalatod?
5000 Ft-ért sem éri meg, a külföldi oldalakon rendre drágábban találom meg. -
szentkuti11
addikt
válasz Blod Stone #47518 üzenetére
Volt hozzá ,,szerencsém" egy pár perc erejéig, nem dobott fel az élmény. Tudtommal a T-Mobile árulta ilyen 5 körül, de most nem látom a webshopjukban.
[ Szerkesztve ]
-
Blod Stone
csendes tag
válasz szentkuti11 #47519 üzenetére
A media marktban lehet kapni most 5000 Ft-ért. Azonban ez az a típus, amelyen nincs mikrofon illetve vezérlőgomb. Emiatt nem lehet, hogy ennek más hangzása?
-
szentkuti11
addikt
válasz Blod Stone #47520 üzenetére
Nagy különbség nem lehet a vezérlőgombok hiánya miatt, ennyi pénzből inkább ajánlanék egy SoundMAGIC ES18-at. Itthon szintén beszerezhető, és kategóriákkal jobb hangot biztosít, mint ez a Marley.
-
Blod Stone
csendes tag
-
bucsher
őstag
-
Ator
tag
Hello!
Szeretnék egy kis segitséget kérni, amit keresek azok a sport fülhallgatók és ezek közül is a BT-sek,amit találtam az a Jabra-nak a Sport wireless fülese és ma voltam az MM-be ott pedig láttam a JBL-nek is van ilyene ő pedig a JBL Synchros Reflekt BT. Ezekről ha mondanátok pár szót akinek esetleg van vagy tesztelte és irhatnátok más opciót is ha esetleg létezik,
Előre is köszönöm a segitsegeteket.
-
kemcso
Ármester
Nem igazán használ itt senki BT fülest éspedig azért, mert adott ár mellett sokkal jobb hangú kábelest kapni (egy drótdarab lényegesen olcsóbb, mint egy dac, bt vevő, elektrónika stb) Ha nincs különösebb oka a BT-nek, akkor az összefoglalóban lévő kérdésekre válasz után segítünk.
-
honfoglalo
senior tag
válasz szentkuti11 #47527 üzenetére
Jut eszembe, extreme digitalba vettünk egy nagymamatelfont ajándékba, de barátnőm választotta, kevéssé bölcsen. Lényeg a lényeg 1 órával a vásárlás után, bontatlanul nem voltak hajlandóak -igen hosszú könyörgés ellenére sem- visszaadni az árát (az általam kinézett teló ott nem volt), csak utalványt akartak adni, mivel személyes átvétellel vásároltuk meg.
Azért egy jó troll nem nyugszik ebbe bele, netről szépen rendel valamit, utalvánnyal megvásárolja, majd gyakorolja törvény adta jogait
Azért jó vigyázni ilyenekkel, nem mindenki jófej..
-
szentkuti11
addikt
válasz honfoglalo #47528 üzenetére
Sajnos mostanában már csak a webshopos rendeléseknél szoktak pénzt visszaadni, ezt én is tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
Bestbyte kínálatából tudtok ajánlani egyetlen fülest is, ami megéri az árát?
Ezek az Audio-Technikák nem jók, amiket árulnak?
Az ajánlottak között csak MDR-EX50 van náluk (az is 5500-ért..), szerintem pont ilyenje van lakótársamnak, hát nem ájultam el tőle.[ Szerkesztve ]
-
vizcsap
tag
Sziasztok!
Tudtok valami E10 alternatívát ajánlani, ami L csatlakozóval rendelkezik?
Ha kicsit drágább az se baj, pár ezresen nem múlik, úgy is hosszú távra tervezek vele
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
honfoglalo
senior tag
válasz randras_83 #47536 üzenetére
Android vezérlés miatt? E10-nél azért gyengébb elvileg.
-
scholl
tag
Hello!
Sportoláshoz (futás) szeretnék egy fülest. Most egy Meelec M6 -osom van.
Amivel többet szeretnék, hogy legyen rajta hangerő szabályzó és fel tudjam venni a bejövő hívásokat (ezt hívják android vezérlésnek? samsung telóm van)előre is köszi a válaszokat.
-
ZozzHUN
addikt
Jelentem megvan a Soundmagic ES18 a fórum ajánlásához híven. Folyik a bejáratás
-
aszamóca
aktív tag
Sziasztok!
Ez jó lenne szerintetek egy LG G2-höz? Csatlakozási kompatibilitás és persze hang szempontból kérdezem. Elektronikus zenéket hallgatok elsősorban.[ Szerkesztve ]
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
randras_83
addikt
válasz honfoglalo #47538 üzenetére
Megtetszett.
Majd jól meghallgatom, amúgy a vezérlés se rossz, meg a mikrofon sem.
Az E10 eddig bejött van egy TDK olcsó is, bár az inkább csak úgy van kaptam a Nexus 5-höz.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
aszamóca
aktív tag
válasz szentkuti11 #47546 üzenetére
Köszi! Van más javaslat? Itt találtam pedig legolcsóbban.
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
aszamóca
aktív tag
válasz szentkuti11 #47548 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest