Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz Kreash #46200 üzenetére
Ha van paypalod akkor gyakorlatilag van lehetőséged külföldről rendelni, bár ha jól tudom 22€ felett már áfát (27%) kell fizetni de csak ha megvámolják....
A jelenleg abszolút csúcstartó ár-érték arányban az a Vsonic VSD1, én is ezt rendeltem pár napja, sokan ezt ajánlják. V-karakternek mondják, tehát magas és mély ki van emelve. Most akciós lendmeurears.com -on, 9k -ből kijön.
-
törölt tag
válasz Kreash #46197 üzenetére
Kipróbálni úgysem tudod a MM-ban, a nézelődésből meg kb semmit nem lehet leszűrni ilyen termékeknél (kb. mintha az alapján vennél autót, hogy meghallgatod a hangját ). Szerintem jobban járnál egy E10-zel, azt lehet otthon is kapni, vagy esetleg VSD1 is beleférhet még a keretbe. Ezek sokkal jobban szólnak azoknál, amit hasonló árban egy MM-ban kapnál.
gab86: Igen, de az miért baj? Kis megszokást igényel, de nagyon kényelmes utána, és sok előnye van. De ha nagyon aggódsz miatta, akkor ott a VSD1,azt lehet mindkét módon hordani, ha nem tudod megszokni a fül felettit, akkor lehet fordítva is. Még amúgy a Hifiman Re400 említésre méltó lelógó kábeles füles, de az már 20 felett van, ahogy emlékszem.
psyhoka: mostanában a 10-20 ezres kategóriában eléggé pangás van, inkább 20 fölé kell menni, hogy ismét egy kicsit jobb minőséget kapjál. Amúgy 10 környéke az VSD1S szerintem, 20 környéke pedig GR07 classic vagy Hifiman Re400.
-
Jorreggelt. Párnapja érkezett a VSD1S, a metallics után kicsit féltem a kiegyenlítettebb hangzás miatt, mert hát eddig csak az olcsó kategóriahoz volt részem. Nagyon tetszik a hangképe. Le se tudom tenni . Köszönöm a segítséget.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.Tegnap megadta magát a hőn szeretett Xears XE200pro-m, habár az összefoglalóba gyenge összeszereléssel jellemzik az enyém 2 év után adta meg magát intenzív használat mellett.Valami hasonló fülesle lenne szükségem, mindenféle műfaj játszik de leginkább ilyen "dium disum" "tuc tuc" zene az amit favorizálok szóval ha erősebben van jelen a mély az nem probléma.Mindenképpen in-air legyen és max 15 ezret szánnék rá.Minnél hamarabb megszeretném venni, mert az S4 gyári fülese katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
kázi
csendes tag
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Szerintem rekord gyorsasággal megjött a VSD1 ide Magyarországra, 24 -én rendeltem, 26 -án adták fel, és ma délelőtt megérkezett
Még nem volt időm bejáratni, de első hallgatásra is elég profinak tűnik. Brainwavz M4 -hez képest részletesebb hangképe van, valóban "V" füles, de nem olyan nagy mértékben van kiemelve mint az átlag. Én így első blickre azt mondanám, hogy sok stílusú zenéhez lehet ajánlani, nem kimondottan csak rockra vagy csak elektronikusra jó. Amit meglepett, hogy a vetőcsöve mozgatható bizonyos mértékben, így tehát még jobban be lehet állítani, hogy kényelmes legyen. Fül mögött vezetve nem hiszem, hogy meg tudnám szokni, de hagyományos módon is jól illeszkedik. A gumiharangok majdnem mindegyik kényelmetlen, de a foam harangok egész jó. A kábel minőségével sincs probléma szerintem. Remélem sokáig füles lesz, nem megy egyhamar tönkre...
Ajánlom mindenkinek, tényleg jó vétel lehet!
[ Szerkesztve ]
-
ad4m1337
aktív tag
Ja és még valami (kifogytam a szerk. időből): a bal oldalra nincs felfestve a VSD1 + L felirat. Ez szándékos?
-
-
doki13
aktív tag
SoundMAGIC E30 10900ft-ért jó vétel?
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
denesm
csendes tag
Igen, nagyon is jó vétel! Hétfőn rendeltem meg nomono.hu-ról, ma már ki is hozták. Ez az eddigi legjobban szóló fülesem, pedig még be sem járattam.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Xiaomi Piston 2 ről lehet tudni valamit nagyon tetszik az a füles nem probáltam de szerintem nem szól rosszul.Vagy valamilyen füles kéne 10-k alatt,mindent hallgatok rock,pop,elektronikus hegedűs is nem tudom milyen műfaj.A xiaomit megtudnám szerezni bőven 10k alatt.
-
Ekkosh
tag
Egyre inkább úgygondolom hogy le kell tegyek a távról és úgy válogatni, így bekerült a képbe a Vsonic VSD3S. Sikerült már venni valakinek? Ha igen milyen a hang? Strapabírónak tűnik? (a csarélhető kábel nagyon szimpi ) Ha tényleg olyan minőségi hangot ad majd mint amit híresztelnek akkor 40 GBP ért ajándék nem? Köszi!!
-
törölt tag
-
hobbyone
aktív tag
válasz ricsi0307 #46209 üzenetére
Megjött UK-ból a zacsis kiszerelésű Galaxy S5 headset, melyet 2400Ft-ért vettem. Itthon sajnos nem jött létre az üzlet az eladó baromsága miatt. Erről már írtam.
Képek alapján külsőre ugyanaz, mint az S4 fülese, de a kódjele nem EO-HS3303, ami arra enged következtetni, hogy valamit módosíthattak.
A lényeg: kétutas, pontosabban dual-dynamic felépítésű. Ezek általános jellemzője, néhány kivételtől (Brainwavz R3, Havi B3 Pro I) eltekintve, hogy sok bennük a mély.
Hang (Sony MH1 illesztékkel): Sok a mély. Ezt úgy orvosoltam, hogy a fekete házon lévő lyukat celluxszal leragasztottam. Még így is van belőle elég, de már nem zavaró. A többi tartomány kiegyenlítettnek mondható. A magasak nincsenek visszafogva, de ugyanakkor előtérben sincsenek, és a közép sincs elnyomva. A tér jó, a füles kellően részletes, nincs torzítás, jó a szeparáció.
Felépítés, tartozékok: Mindössze egy darab, talán S-es méretű szilikon-illesztéket kapunk. A vetőcső vége felé elhelyezkedő lyuk nem ugyanakkora méretű mindkét oldalon, de ez nincs hatással a hangra. A kábel lapos, de nem sokkal szélesebb, mint a normál kábelek. Van kábelösszehúzó.
Összegzés + javaslat: Rin Choi végzett méréseket az elődmodellel. Egyrészt nem érzem, hogy a basszus rátelepedne a középtartományra, mint ahogy, azt sem, hogy 10k-nál elfogyna a füles. A közép-magas viszonya kb. olyan lehet, mint az ábrán.
1. A gyári szilikon lecserélése Sony MH1/Sony Hybrid illesztékre
2. Aki nem szereti a sok mélyet, az ragassza le celluxszal a házon alul lévő lyukat∑: Némi módosítással egy moderáltan mélyhangsúlyos fülest kapunk, amely árához képest nagy élvezetet nyújt. Szerintem elektronikus zenékhez ideális.
Mp3 lejátszóval teszteltem, a headset része nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Postas bacsi ma meghozta a vsd3st....kar hogy pont nem voltam itthon hogy atvegyem na de holnap mindenkepp elhozom....
-
ricsi0307
senior tag
válasz szentkuti11 #46211 üzenetére
És melyik lesz tartósabb?Látom egy árban mozog mind a kettő, a gari is ugyan annyi.
-
shadowcam
tag
Sziasztok.
Olvasgattam vissza, de nem találtam semmi konkrétumot, ezért megkerdem.
20ezer forintig milyen in-ear fülhallgatót ajanlotok, ami esetleg (nem baj ha nem, viszont szépen szól) rendelkezik mikrofonnal? Leginkább trip-hop, downtempo stb, amit hallgatok, tehát nem baj, ha picit több a basszus.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz szentkuti11 #46227 üzenetére
Nehéz döntés, nekem a JBL szimpatikusabb az erősebb basszus miatt, viszont ha azt mondod szebben szól az E10 akkor lehet az lesz.
-
hobbyone
aktív tag
válasz hobbyone #46224 üzenetére
Update
Ma, de már tegnap este is elkezdett zavarni a mély erőssége, letapasztott lyuk, ide vagy oda. Lehet, hogy hiba volt első hallgatásra/45 perc után ítélni?
Egyébként elég jól szétválasztja a tartományokat, nem hiába kétutas. Olyan, mintha a mélynek külön dedikált meghajtója lenne. Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatásban. Lehet pár alkalom után a basszust fogom hiányolni?
Ez inkább az agyról szól, nem pedig a füles alkatrészeinek "bejáratásáról". Nem tehetek mást, mint a hallgatást.
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok. Fülhallgatót keresek. Nem tudom, pontosan milyen árban (eddig csak 6 ezer alatti fülesem volt, meg egy ez a logitech vezeték nélküli fejhallgató (11ezerért vettem)).
Maximum 20 ezerért, de persze minél olcsóbban..Használat: Mobihoz-notebookhoz. Elsősorban utazás közben.
Lehetőleg a külső zajokat jól szűrje (busz motor-hangja, beszédhangok).
Filmnézéshez, illetve (pop?)zenéhez lenne használva elsősorban.
Zene pl.: running, Hooligans, Shakira (és hasonló külföldi sztárok).Azon gondolkodom, esetleg egy kisebb méretű fejhallgatóval nem járnék-e jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Vsd3s atveve
-
MaxxDamage
félisten
Én beszereztem egy "Sennheiser IE 7" -t és brutálisan jó !
/xPeria Z -t 3/4 felett a hangerő már iszonyat jól leadja a teljesítményt ! (ez ám a durva kütyű...) szép hangzás, basszus, magas, minden a helyén !VSD3S -ről várjuk a beszámolót !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
shadowcam
tag
válasz monti0222w #46243 üzenetére
Tehát az E10-ben dominánsabb a mély, míg a 30 inkább "nyitottabban" adja a magasat?
-
Ati1979
veterán
válasz shadowcam #46242 üzenetére
Mindenben. Technikailag egy sokkal jobb füles. Az e10-ben túl sok a mély, és ráül mindenre.
Az e30-ban pedig optimális ez a mennyiség. Úgy üt a mély ahogy kell, és emellett a másik két tartomány is rendben van.Én semmiképp nem ajánlom az e10-et az e30-cal szemben.
(#46239) -=Libria=-
És milyen?
-
Kobe
veterán
nah, így pár óra után vsd3s first impressions:
Összegezve: kiba kemény a cucc
Design, ergonómia:
puritán csomagolás, semmi extra, de sejteti hogy itt belül bizony nagy jóság van. Amolyan jó bornak nem kell cégér, úgyis tudjuk hogy fasza, minek próbáljuk a dobozzal eladni.
Féltem először ettől a teljes fülkagylós kialakítású, stúdiófüles jellegtől, nem szeretem a fül mögötti elvezetést. De. Ez rohadt kényelmes. Nagyobb fülüek előnyben, de ha a kábel nem lenne, magát a fülest nem is érezném, annyira flottul beül a fülkagylóba.Kiegészítők:
Szokásos pár darab single meg bi-flange tipek. És egy comply foam. Nekem eddig ez jött be. Ami annyira nem tetszett, hogy a tipeken elég kicsi a lyuk a vetőcsőhöz képest (van amelyik keresztmetszete kisebb mint a luk fele pl) így elég erőteljesen kell felrakni őket. Mondjuk a comply fooamnál ez nem is ment kisebb sérülés nélkül....
A kábel végére egy kis plusz szerelék nem ártott volna, mint pl az RHA 750-es végén a kis vékony rugó. Lehet később egy tollból kiszedett rugót még rávarázsolok valahogy, mert így azért meg lehet törni.Hangkép:
Én azt mondanám, elég "populáris" hangképe van. Szerintem nem váltja meg a világot, de mentes a túlkapásoktól, és ez nagyon sok embernek jelent szerethető hangképet.
Az armatúrás meelecemhez képest a tisztaság, csengő-bongó közép kicsit háttérbe került, de van helyette rendesebb, teltebb basszus is, ami kárpótol. Szóval kicsit olyan, mint a legózás, ki mit tud kihallani belőle, amiért szerethető.A basszus pontos, nincs elmaszatolva, nem búg, nem erőlködik a füles hogy kifejtse, és ami nekem feltűnt, hogy rendesen a háttérből hallod, nem tolakodik a többi hangszer elé, nincs az az érzésed hogy egy 2x2 es stúdióból hallod az egészet, viszont amikor kell, akkor....nem mondom hogy odaüt, mert ez nem a dobhártyafájdító ütés - bassheadeknél volt már hogy akkorát rávert a dobhártyámra hogy percekig fájt utána, hanem inkább bekopog, hogy heló, ilyet is tudok ám....
Térhatás: Nem nevezném világrengetőnek a térleképzést, biztos nem ez a legjobb a kategóriájában, de ennyiért talán a legpontosabb. A jó szeparáció - nemcsak a hangszeres, hanem a tartománybeli - miatt nekem könnyebb elképzelnem egy igazi színpadi felállást.
A közép talán egy picit lehetne erőteljesebb, nem vagyok biztos benne hogy ez nem a hallgatott anyag minőségén múlt, de néha nekem hiányzott pl. hogy egy gitár riff jobban "odaharapjon" egy egy váltásnál. Flac-el még teszek egy próbát majd, meg pöcsölök kicsit az EQ val.
Ettől eltekintve a közép tiszta, a hangszerek szépen "kiszólják"magukat. Nem tudom jobban megfogalmazni. Kiegyensúlyozott. Talán ez a legjobb, nincs az az érzésed, hogy egy adott hangszer azért váltana át magasba, vagy menne le mélybe mert szűk a középtartomány a megszólaltatásához.A hangszeres szeparáció rendben van, szerintem ez egyrészt sokat múlik az ember agyán is - amikor sietsz, vagy agyalsz valamin, elsiklasz felette, de amikor kis figyelmet fordítasz rá, akkor egy átlagos zenekari kelléktárat szépen kihallasz. Nyílván nem a 100 tagú cigányzenekart
Izoláció: Azt mondom, a kényelemben erősebb egyelőre a füles Lehet egy normálisabb tipet majd rárakok, eddigi ismerkedés alapján nekem valami szélesebb comply jönne be. A jelenlegivel azért tök csendes lakásban lehetett némi utcazajt hallani. A gyári tipek nekem kicsit kisméretűnek tűntek.
Nem hiszem hogy ennyi pénzért jobabt meg lehetett csípni, és ha nem is 200-300 USD s darab, de szerintem az ára 2x esét tuti megéri hangban.
Amiket próbálgattam rajta HTC One X ről: Dub incorporation )reggae), Metallica, Ozzy, 3DD, Queen, Two steps from hell (akkusztikus filmzene), Pantera, Within temptation
Bejáratásban annyira nem hiszek, de bővebben majd pártíz óra múlva
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest