Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slfln

senior tag

válasz Mittu88 #22358 üzenetére

Egyetlen fülhallgatómon sem tapasztaltam bejáratódás utáni változást.
    Még a nagyon bejáratósnak mondott (150 óra) GR-07-en sem. Aki szétszínezett hanghoz van szokva, annak kb. ennyi idő kell egy akkurátus, kiemelés nélküli füleshez való átszokásra. Ezt gondolom nagyon jól tudta a gyártó is, és ráfogta a biocellulóz membránra. Vagy csak én kaptam 'bejáratottat', vagy esetleg totál süket vagyok és 0 a memóriám. :D
    Igazi emberfeletti képességgel rendelkezik az, aki 150 óra után képes visszaemlékezni, milyen volt egy füles hangja.
    (Én például arra sem emlékszek, hogy tegnap mit reggeliztem.)
    Ezt úgy értsd, hogy a bejáratás során annyira minimális változások történnek - vagy nem történnek egyáltalán - hogyha egymás mellett tudnád hallgatni őket se észlelnél valószínűleg semmilyen különbséget.
    A karakter nem fog alapvetően más lenni.

A DT880/600-nál volt egyedül olyan, hogy eleinte egyes frekvenciákon határozottan lehetett torzítást hallani, amit más fejessel nem hallottam, de ez később elmúlt... Ettől viszont még nem szólt rosszul alapvetően.

A lényeg annyi, hogy ami az első percben is elviselhetetlenül szól, vagyis a hang abszolút definiálatlan, nincs felbontása, tompa és több dB különbség van a két oldal között... na azon a jóisten' se segít és a pink-noise sem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák