Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Mondjuk konnyen hajthato fejesnek most pont lehet HE-35X-et venni dropon, az elegge jo deal szerintem. Valami ertelmesebb daccal, aminek nincs eroteljes erositoje (nem is kell hozza) szerintem 60-bol eleg jo kombot ossze lehet rakni.
Van itthon egy epp semmire nem hasznalt Fostex HP-A3, azzal szeritnem jo is lehet valamire.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Dorien
veterán
válasz EQMontoya #82503 üzenetére
Igen, ezen a HE35X-en Focuspad van. A HE350 is Massdrop verzió volt, csak gyárilag egy kényelmetlen, kemény szivacsú plüss párnát tettek rá, amivel nagyon világos volt a hangja. Focuspad A-val egy dögös, élvezetes V karakter lett belőle, meg a kényelem is sokat javult.
Wherever you go - go with all your heart.
-
kecstama
tag
Úgyérzem a tuningolt A2000X-em kicsit többet érdemel mint egy Dacmagic XS,
naszóval valami tapasztalat a Hivox Lupus Juniorral?
-
Dorien
veterán
-
Sinesol
veterán
válasz SlesherThe1 #82510 üzenetére
Ahogy a kolléga is mondta, inkább USB.
Manapság már nagyon jó minőséget tud az USB, általában az a jobb megoldás. -
SlesherThe1
csendes tag
Értem, köszönet!
-
Polllen
nagyúr
válasz #98320896 #82514 üzenetére
Sajnos ilyen általános szabály nincs. Régen az usb 1.0 vevők idejében a SPDIF jobb volt, de mára már az usb ugyanolyan jó tud lenni.
Zajos forrásnál lehet mindhárom bemenet pocsék, meg jó is, attól függően mennyire igényesen tervezték/építették a készüléket."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
:AMF:
senior tag
Melyiket választanátok azonos áron DT880/600-hoz (illetve később Amironhoz): Matrix M-Stage HPA-1 vagy Topping A50 (sima, nem az A50s)?
Utóbbi esetben a 880 kapna egy balanced mod-ot.Az M-Stage nem egy mai darab már, de valahogy jobban tetszik. Régebbi hozzászólások alapján volt itt néhányatoknak. Van valami zavaró hibája? (Csak a melegedést olvastam valakinél.)
-
Polllen
nagyúr
válasz Dorian #82521 üzenetére
Erre sem tenném a nyakam. Teszteltem már 1-2 dac-t mindhárom bemenetről és volt ami egyformán jó volt és volt ahol hatalmas eltérések voltak. Tervezés és kivitelezés. Van aki tud jó dac-t építeni.
Az usb pont ugyanolyan pocsék technológia, mint a spdif audió szempontból. Működik, de ha nem figyelnek rá elkezd számítani a forrás meg a kábel, ami digitális adatátvitelnél egy vicc.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
csƵ
addikt
Nem tudom, mi van a hifi-express oldallal, de a Sanskrit 10th MKII lapjára kattintva trójait ír az ESET és nem enged tovább.
-
Dorian
félisten
válasz Polllen #82522 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy a spdif minőségben felülről jobban korlátos (optika erősebben, mint a koax), az USB meg kevésbé. A budget eszközök közt nyilván random, hogy melyik lesz a jobb.
Digitális átvitelnél? Még a HDMI passthroug átvitelnél is számít a forráskészülék milyensége, pedig elvileg nem kéne.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bajnokpityu
félisten
ugyanugy korlátos az usb is felülről. de annak pont, hogy alacsonyabb az elérhető maximuma.
mi legalábbis még midnig sokkal jobbnak halljuk a koax spdifet mint az ultra usb-ket.
eladó topping dac
-
EQMontoya
veterán
válasz bajnokpityu #82525 üzenetére
Ez elmeletben szerintem is igaz, vakumban.
A problema ott kezdodik, hogy az ember nem egy kulon erre kijelolt szobaban szokott zenet hallgatni. Hanem - a legtobb esetben szerintem - szamitogeprol.
Es itt bejon az a problema, hogy minel tobb kutyud van, annal tobb szart fogsz bedugni egyetlen hosszabbitoba, annal tobb kabeled van, amin mindenfele zajt felvehetnek, stb, stb.Meg persze annal tobb van, amihez erdemes venni egy komolyabb tapot, hogy a fentiek egy reszet elkeruld.
A legjobb hangot igy lehet kihozi? Igen.
De en arra jutottam, hogy ha van egy tisztesseges kombinalt eszkozod (mondjuk egy Mojo/Hugo vagy egy Burson vagy valami ilyesmi), es attol feljebb akarsz lepni, az aranytalanul sokba fog kerulni, es sok lesz vele a szivas.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Dorian
félisten
USB kevésbé korlátos bitmélységben, felbontásban, formátumban.
-
Ba cy lus
addikt
PC-ről alaplapi integráltról? Mert itt most erre vonatkozott a kérdés.
-
SlesherThe1
csendes tag
Realtek® S1220A - Supports up to 32-Bit/192kHz playback
Gyártó szerint. Nem tudom mennyit számít a korábbi kérdésnél. -
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #82527 üzenetére
papiron. még jó, h felbontási adatokat nézünk, bitmélységi adatokat, zenét meg hallgasson a szomszéd.nagyon sokkal jobbak a mai usb-k mint a régiek. de még mindig több zene van, ha komplett kimarad az usb a rendszerből. akár egy olcsóbb linn,lumin egybecuccal.
eladó topping dac
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #82534 üzenetére
olcsóbb linn,lumin egybecucc helyett itt most egy PC alaplapi kimenetéből indult a beszélgetés. Nehogymá' az jobb legyen, mint USB-n kivezetni.
-
Bodz
nagyúr
válasz SlesherThe1 #82510 üzenetére
Egyszerű. Kipróbálod és használod ahogy jobban tetszik a kapott hang.
-
Bodz
nagyúr
válasz kecstama #82541 üzenetére
Vegyél mondjuk egy D30-at! Jól sikerült (igen, nekem is van, csak nem írtam még róla), most éppen akciós is. Ha fejest váltasz, vagy esetleg a mostaninál mégis szükségét érzed, akkor még mindig lehet utána egy erősítőt kötni előrelépésnek.
Mennyit szeretnél amúgy költeni?[ Szerkesztve ]
-
kecstama
tag
Még én sem tudom, ha sikerülne "beáldozni" a régi fejesem 100ig lazán elmennék, de esélytelen "ilyen szép időkben"
ha "csak" DAC szerintem 30, ha új 40.
Ha kombó akkor szerintem olyan 50 körül
(nagy pozitívum az XLR, jövőre aktív hangfalakra tervezek váltani)
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #82535 üzenetére
nekem az alaplapim kifejezetten jó digi kijárattal birt, de újabban lespórolják a modern lapokról az spdif tüskét. tehát kb eleve az usb marad csak. ami meg belépőszinten oké, lehet velük zenét hallgatni. de ha csak azért venne valaki PCt, hogy leülős zenehallgatás, akkor sztem nem éri meg.
eladó topping dac
-
HUNNIA1920
őstag
A hétvégén kapok próbára egy TMP Ant DAC-ot, írok majd róla, ha esetleg érdekel valakit.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Polllen
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest