Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Bodz #68592 üzenetére

    Köszi a segítséget, akkor azért már egész kerek a történet:

    iFi/Teac (11.28/Burson) ...

    (lévén Mojo hd660s-hez -amint olvasom- kissé furcsán viszonyul, meg battery-issue, meg i/o kicsit kevés, meg ilyesmik... és persze hülyén is néz ki, bár ez a FGPA több mint érdekes, de lényegében ugyis a summa a lényeg, az meg leírtak alapján nem az igazi nekem - bár ezt szívesen meghalgatnám... nna majd 1-2 év múlva a döglött batterykkel beszerzek egyet bagóért DAC-nak :) ).

    A-GD11.28/38 meg Burson Play/Playmate: így hogy kizárólagos magámimport, max marad majd az itthoni használt vétel/próba, de erre ráérek később is.
    Mondjuk ezt a Burson op-amp -olyannyira magasztalt- különbségeket pedig nagyon megfülelném.

    ESS9018/28(A-GD11.28/BursonPlay basic): ha kicsit glare, kiváncsi vagyok a 9038-ra(11.38/B. Playmate), ezzel a mid-fi vonalon mifélére lehet számítani?
    Persze tudom a beágyazás/körítés a lényeg, de azért mégis van egy kiindulási állapot.

    Jut eszembe döglött akku: gondolom megfelelő -a cél-hardvert nem elszabó- cseréhez az akksi V/mAh/méret/kábelszám/csati paraméterein kívűl nem árt tudni még ezt-azt és ha igen, mit?
    Pl az említett iFi egy esetleges akkucseréjéhez ez az oldal adhat támpontot, lévén szétkapták az egészet;
    de az akksin szereplő adat: 4700mAH, 3.7V (Model PL-M10) ez alapján van kismillió kinai cucc, de gondolom érdemes egy estleges bekrepánál inkább a gyártót zaklatni ezügyben.
    Csak azért kérdezem, mert az akksis megoldásoknál kicsit fázok annak degr-tól.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák