Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    No szóval fene se tudja hová való, így beírom mindkét helyre...mert fejhallgató erősítő is és egy DAP szerves része is.

    Illetve közérdekű információ, miszerint akinek (gondolom számosan kis hazánkban) 3xx sorozató AK lejátszója van, az tudja meg mit veszít, ha nem vesz hozzá potom pénzért egy AK380 AMP névre keresztelt erősítőt. :)

    Először is azért vettem meg, mert ez nem igazán egy különálló egység, hidraként fonódik a 320 testére, micro usb-n és kis portokon kapcsolódnak egymáshoz mait egy jókora, ám nagyon precíz csavar tesz egyértelművé; szétesésnek esélye sincs. Bár a súly és a méret megnő, de amit kapunk az kárpótol minden plusz teherért.

    U18-al balanced kimeneten tesztelem...de gondolom még bejáratós a kicsike, bár sokak szerint ez a bejáratás eleve hülyeség (pláne egy opa-buf vonatkozásában) de szerintem nem az.

    A tér két dimenziója (mélysége és magassága) hatalmasat nő, az eddigi széles de lapos tér kerekké, életszerűvé válik. A hangszerek teste hatalmasra duzzadt, kábelt kellett cserélnem mert a 41 éves OFC-m, ami a sima DAP-pal nagyon organikusan muzsikált itt egyértelműenlerobbantja a fejem minden szempontból...szerintem 1-2 hét és visszakerül. Tehát maradt a forza OCC balanced kimeneten.

    Melegebb, természetesebb, fejhallgatósabb...ezek a jelzők jutnak eszembe...összességében minden zenénél WOW faktor...mintha DAP-ot cseréltem volna...egyértelműen jobb hang.

    Fejessel később próbálom ki...ha lesz megfelelő teszt alany...perpill az itthoni Momentum nem hiszem hogy mérvadó forrásként tudna szolgálni, annyi bizonyos, hoyg sokszorosa a dinamika és a teljesítmény, mint az alap DAP esetén...

Új hozzászólás Aktív témák