Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    Nálam van a bkercso asztali erősítő, mellete a CEC 'díszeleg', mindkettő a Parasound-ba dugva (egyik RCA-n másik XLR-en, kábelek elvileg nagyon hasonlóek úgyhogy ettől tekintsünk el) gyári kábeles kedvenc HD250II-et meg dugom ide-oda és hát meg vagyok lepve, azért nem egy CEC (és nyilván ez szimmetrikusan még jobb) de igen jól tartja magát a nagy árdifferenciához képest, talán még hangképben jobban is tetszene konkrétan ezzel a fejhallgatóval.

    Na majd linkelem a tesztet ha kész lesz (arra gondoltam lehet írok ide blogbejegyzést, mit szóltok?) de egyelőre pozitívak a benyomások és a tanulság hogy DAC-ra többet kell költeni mint erősítőre (a Lavry pl. kissé többet kihoz abból amit a CEC tud pedig a Para se éppen kispályás) - már ha ilyen jól szól mint ez ;) Mert azt valószínűnek tartom hogy egy olcsóbb DAC-ból nem szólna ilyen jól de talán később egy ilyen DAC teszt se lenne rossz hogy ez kiderüljön.

    Az elmaradhatatlan gagyi kép, ha valaki tud olyan fényképezőgépet ami úgy kb. tartja az árát mint a fejhallgatóim akkor szóljon :P

Új hozzászólás Aktív témák