Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    Sziasztok

    Kérdéssel fordulok hozzátok laptophoz keresek külső hangkártyát, mivel a napokban vettem egy xiaomi piston 3-at ( nekem bődület hogy milyen szépen szól ez a kis kütyü). Itt a problem hogy az integrált kártya annyi alapzajt összeszed a notiból, hogy csendes részeken állandóan hallani, borzalmasan zavaró.
    Egérmozgást, processzor, energiagazdálkodás minden tevékenységnél van molyolás(kikapcsolás nem segít gyakorlatilag bios alatt is ha be van dugva a füles hallom, minden végigpróbáltam már).
    Kiküszöbölhető ez a dolog egy külső usb-s hangkártyával amiben van zajszűrés ? gondolom ha olyat vennék amiben ez nincs, az usb portról is összeszedi ugyanezt.

    - Milyen komponensekkel rendelkezel már, mit keresel még? Semmivel nem rendelkezem még ezért bármi jöhet ami jó

    - Mekkora a rendelkezésre álló pénzösszeg, mit kell belőle kihozni? én egy 10-15k-ra gondoltam ha van értelmes ebben az árkategóriában, ha nincs akkor mehetünk feljebb 20-30 környékére.

    - Vannak-e speciális igényeid? (telefonnal szeretnéd használni, laptop mellé kéne hordozható, rózsaszín, stb.) Laptop mellé kell természetesen hordozható egy hp 8560p-hez szeretnék venni.

    - Milyen eredményt vársz, milyen hangzást szeretnél elérni? tulajdonképpen zaj nélkül már boldog lennék, amúgy mindenevő vagyok zenei téren. Nem vagyok kényes a tökéletes hangzásra, egy semleges hangkép megfelelne, ne legyen hivalkodó egyik tartomány sem.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák