Új hozzászólás Aktív témák

  • szilu7

    senior tag

    válasz contaxg #4325 üzenetére

    Az E9 egy fejhallgató erősítő külső táppal és USB bemenettel. Az egész alapvetően az E7-hez készült. A dokkoló csatlakozón (az E7 felől nézve) van vonalszintű kimenet, USB bemenet és táp. Azaz az E7 DAC-ként működik, ami az E9-től kapja a tápot, és rajta keresztül kapja a digitális bementet is, és visszaadja a vonalszintű analóg jelet. Egyébként az E9-nek van analóg bemenete is, illetve kijön rajta a vonalszintű jel is. Teljesen korrektül kiegészítik egymást, mivel így kikerülhető az E7 nem túl jó erősítője, ellenben a meglepően korrekt DAC-ja használható. Erre jó az L7 kábel, amivel a dokkoló csatlakozóból ki lehet nyerni a vonalszintű kimenetet.
    Ki van ez találva, kapsz egy DAC-ot, ha akarod fejhallgató erősítővel, ha akarod hordozható is. Vehetsz hozzávaló komolyabb erősítőt, ugyanabból a márkából, de akár kötheted más erősítőre is. Ja, és az erősítőt is kötheted más forrásra.
    Tudom, hogy kínai meg minden..., de ebben az árkategóriában tényleg jó minőséget ad, ezt a moduláris felépítést pedig értékelhetik a potenciális vásárlók.

Új hozzászólás Aktív témák