Új hozzászólás Aktív témák

  • ABee

    tag

    válasz contaxg #34403 üzenetére

    Ha a Booster csak 30k lenne simán megérné azt a maradék 5-öst a garancia és a jobb összeszerelés. Sajnos én a S Boostot mindenhol (többek közt az általad linkelt oldalon is) 135-euróért látom ami alsó hangon 40 Ezer. Használtan nyilván lehet 30-ért de annyiért már nem biztos hogy garanciális.
    Még valami: ha jól láttam ebből minden ismertebb dachoz külön verzió készül. Musihoz pont nincs, persze attól még más DAC-hoz való is jó lehet hozzá, de az is lehet hogy nem ennyire triviális a dolog.
    Akkor valószínű inkább valamelyik topikbéli szakit kérem megy hogy csináljon nekem tápot.

    A kínai cuccban mint írtam elsősorban a sokoldalúsága fogott meg, (két féle kimenet). Az alkatrészek minőséghez annyira nem értek ezért kérdeztem ki bkercso véleményét. Amúgy a boosterben sem tudom milyen alkatrészek vannak, itt még képeket sem találtam a belsejéröl, hogy megnézessem egy hozzáértővel. Igy kizárólag a marketingre tudok hagyatkozni. (Az alőbbi okfejtés amúgy nem a hangminőség- hanem inkább a tartósság szempontból érdekel. Pl. :Lehet sokkal jobb hangot produkál de mondjuk capxon kondik vannak benne amik 3 év mulva felpúposodnak és vehetek új cuccot.)

    Ezt kérlek ne vedd sértésnek! Nagyra értékelem a segítséged.
    Nyilván ha egy 100Ft-os DACot vennék már tenném is bele a kosárba a boostert. De ha a keret nem lenne limitált még az is lehet hogy be sem nézek a fórumba hanem bemegyek az első hifi bolta és hazaviszem a legjobbat amijük van.
    Ez most inkább puhatolózás. Szertetnék tisztábban látni az alsó szegmensben és megismerni az alternatívákat. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák