Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Ribi #31208 üzenetére

    Nekem határozottan NEM szól rosszabbul, mint az alaplapim (mondjuk szerintem jobban sem), viszont cserébe kevesebb az alapzaja. Egy szinte új ASUS P8Z77i Deluxe WiDi ITX alaplapi zajkeltővel versenyeztettem (lehet csak én fogtam ki egy rosszabb példányt ebből a típusból, nem tudom).

    És inkább jobb hang apró alapzajjal amit amúgy se nagyon vesz észre, mint a rosszabb hang.
    Én meg inkább az ugyanolyan hang, kevesebb alapzajjal... És NEM szól rosszabbul. Nekem ebből a pénzből lett egy ugyanolyan minőségben szóló, de "kevésbé zajosabb" forrásom.

    De NEM ezt használom én sem a mindennapokban, csak viszonyításként írtam neki, hogy ha hangminőségben nem is, másban még nyerhet akár egy ilyen olcsó eszközzel is (szigorúan feltételes módban).

    Azt sehol sem állítottam, hogy ez minden alaplapi hangkártya minden variánsára igaz (bár a "zajos" gépből kivinni a hangeszközt szerintem mindig nyereségnek fogható fel). Azért is volt idézőjelek között a "szinte" szócska. Újabb integrált hangkarik között vannak nagyon jól sikerült darabok, ezt sem vitattam.

    Azt sem mondtam, hogy maximálisra tekert hangerővel hallgatná valaki is a cuccait, én sem teszem, viszont nekem MÉG EKKOR sincs alapzajom a külső eszközzel (és itt nem az 1500-as csodára gondolok, hanem úgy általában a külső eszközökre), míg az alaplapival már félhangerő környékén zavaró volt számomra és ez több régebbi alaplapomra is igaz volt.

    A fentiek közül egyikből sem kell messzemenő következtetést levonni, nem is azért írtam, csak adtam neki egy véleményt, a sajátomat. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák