Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    Sziasztok !

    Vagy egy hangkártyát keresek vagy egy DAC-t 20.000 FT körüli összeg ráfordítással (lehet használt is). Tudom, hogy ez nem tétel és belépőszint környéke. Amire használni fogom az zene hallgatás, tehát a sztereó tudás a lényeg. Van egy Yamaha AX-470 erősítőm, egy Magnat 144 408 B álló hangfal párral, mindezt pedig HTPC-vel használom Asus E45m1 m-Pro alaplapról. Nincs is kb semmi bajom vele, mert ahoz képest, hogy alaplapi hang meglepően szépen szól. Szóval van rajta optikai kimenet is meg minden jóság a koax kivételével így egy DAC is képbe kerülhet. Fejhallgató használat nem nagyon esik képbe, tehát a headamp funkció mondhatni hidegen hagy. De nagyon nem figyeltem az elmúlt években, hogy mi merre fejlődik.

    Pro-kontra kérnék érveket és ötleteket arra, hogy mit lenne érdemes meghallgatnom, megvennem. Esetleg ha van valaki szekszárdi vagy környékbeli aki 1 napocska erejéig "kölcsön" merne adni egy DAC-t, hangkártyát meghallgatásra a saját rendszeremen az se legyen szégyenlős jelentkezni.

    Tomi

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák