Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz zsombors #29760 üzenetére

    Korrekt az E6 leírása: sehol nem említi a hangminőséget. A "kellemesebbé" szó ugyan szerepel benne, de ez betudható figyelmetlenségnek, vagy nyögvenyelősen még akár védhető is valamennyire.
    Amúgy azért nem jó ez az erősítő, mert rossz. Mármint a hangminősége.

    Igen, ekkor nem a telefon adja a teljesítményt a fejesnek, így addig bírja az akksi, mint erősítőre kötve (mivel arra kötöd :) ).

    Én amúgy vennék valami olcsóbb fejest - akár használtan, bár azt mindig személyesen kell megnézni előtte - , és egy jobb erősítőt. Sokkal jobb lesz az összkép. Superlux-ok ajánlattok, vagy Shure, AudioTechnika stb. Itt nézz szét az 1. hsz-ben, vagy itt a konkrét típusokért!
    A fejes ugyan úgy hangszóró, nem szabad lekezelni csak azért, mert méretben kisebb. Igényli az erősítést, jó forrást stb., pont úgy, mint egy hangfalas hifi-rendszer. :K

    CaNNa3IS: Használja a kimenetet, de nem 30 ohmot köt rá, hanem 10 kohmot, így teljesítmént nem vesz le róla. A lejátszószoftver persze meríti valamennyire, mert a proci dolgozik.

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák