Új hozzászólás Aktív témák

  • nagylaci32

    tag

    Sziasztok!
    Szeretném fejleszteni a jelenlegi hangrendszeremet, ebben kérnék tőletek tanácsot.
    Jelenleg egy alaplapi hangkártyára kötött Logitech X-230 2.1 hangfalról szól a szgép. A hangfalat egyenlőre helyhiány miatt nem akarom cserélni. Most szeretnék venni hosszabb távra egy jó minőségű hangkártyát vagy külső DAC-t és egy fejhallgatót hozzá. Ezekre összesen legfeljebb 70e Ftot szánok minden kiegészítővel együtt.
    A hangkártyától annyi elvárásom van, hogy a fejhallgatót és a később beszerzésre kerülő 2.0/2.1 hangfalat (max 40e Ftos árkategória lesz) szépen hajtsa meg. Mivel az alaplapomba csak PCIe foglalat van szabadon ami lekorlátozza a választható hangkártyák számát, illetve olvastam az alaplapról érkező zajokról ezért gondoltam, hogy egy külső DAC jobb választás lenne nekem. Ezek között nézelődve rátaláltam a Fiio E17-re, amely tetszik, mert kicsi, kompakt, nem kell külön fejhallgató erősítő hozzá, és egyszerűen rácsatlakoztathatom bármire. Mennyire jó ötlet ezt beszerezni? Ebben az árkategóriában milyen alternatívái vannak? A rendelkezésre álló összeget hogyan érdemes megosztani hangkártya és fejhallgató között? Egy új hangkártyával mennyivel szebben szólna a jelenlegi hangfalam?
    Legyetek kedvesek adjatok iránymutatást, hogy egyáltalán jó irányban kezdtem-e el kutatni. A többi kérdésemmel utána jelentkezek. Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák