Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz bajnokpityu #18370 üzenetére

    Tényleg jó volt, köszönöm a meghívást! És hasznos tapasztalat- és eszmecsere lett belőle, mint szokott lenni. Az alma pedig egyenesen fantasztikus volt! :)
    Ilyen sűrű ködöt még nem láttam, mint este Diósdon, pedig Keszin is durva tud lenni! 20 alatt kellet maradnom, hogy az elágazások féktávon kívül bukkanjanak fel a semmiből.
    HD600-al már előjött a különbség a nagy Szimamp és a CKKIII között. De a Panda nyert. Ismét áruknak megfelelően teljesítettek ezek a gépek.

    A MomentDAC sajna megmakacsolta magát annak ellenére, hogy fél éve napi szinten hallgatom a melóhelyen. Most is azt hallgatom és már semmi baja! Strange... Az volt a gond, hogy 20-40 másodperc után elkezdett recsegni, halkulni, torzítani, eddig tudtuk csak hallgatni. Kicseréltük a diszkrét opákat IC-kre, úgy nem csinálta, de sajna nem vártuk ki azt a fél percet, erre csak később jöttünk rá. Hazaérve meg már nincs baja. :F

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák