Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    20ért egy Fubar II DAC korrekt? kép
    3 versenyzőm van:

    X-Fi HD (25k) : sztech oldalakon találok teszteket, használhatatalan; plusz a füles kimenet, mínusz a creativesága (rendes driver híján pl nincs hangerő szabályzás)
    25ig újat ha kapni, akkor játszik, vagy ha lenne használt (nincs). Gondolom a földelés ér annyit mint egy filléres külső táp. Többen(Bodz,cobra) is árához/többiekhez képest jó szintre helyeztétek, így kosárban van 21ért; kintről hozzák, ha hozzák, de szerintem csak kapok egy mélt hogy nincs/ennyiért nincs. Már szlovák oldalakon is keresgéltem, de ami magyarul van ott nem találtam.
    Egyébként mind a két következő versenyzőt a pci-os X-Fiknél (határozottnak) jobbnak írták, nem tudom a HD hol van hozzá képest. Az biztos, hogy a pci-os x-fim nem ér fel az A2 Platinum eX-el, ami mesze van a cd játékosomtól; és ehhez hasonlót szeretnék a rendszerbe mellé illeszteni a laptophoz...

    Fubar II usb dac(20k): Erről kb semmit találok. Tápjára van ahol húzzák a szájukat - nem is tudom mennyivel jobb egy ilyen egyszerű táp az usb-től; jobb-e egyáltalán? Annyit irogatnak hogy jó, jó, ahhoz képest hogy olcsó.

    Pro-Ject USB box(17K):
    Erről sem találok szinte semmit. A kimenete picit gyengébb(?),de amúgy is negyed hangerőn áll az erősítő, van hova tekerni még.

    Megköszönök bármi infót, akár oldalt/fórumot ahol több infót, tapasztalatot találok :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák