Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz kk831228 #11015 üzenetére

    Mivel rólam van szó, bekapcsolódok. :DDD

    Szóval már fentebb írtam, hogy HATALMAS a különbség az alaplapi hangkártyám és az MS2+ között. Ennyire egyszerű. Meglepődtem volna, ha máshogy lenne.

    Volt nálam AKG K601, DT880, DT990, Szóval meghallgattam már "jó" fejessel is a rendszert. És nem azért adtam el, mert rossz volt a HRT, hanem egyszerűen most mást szeretnék kipróbálni, amik jelesül az egybecuccok.

    És nem csak contaxg mániája, hanem a saját tapasztalatom is. Pedig tisztában vagyok vele, hogy a HD660 hol helyezkedik el a táplálékláncban (talán ezért nem adja a gyártó sem 100k-ért), mégis drasztikus volt a visszalépés a DAC-ról az integráltra.

    És lesz normális fejes hamarosan saját tulajdonban is. :K
    De ha már a HD660 fejessel is ekkora a visszalépés, akkor nem is értem miből gondolod, hogy egy drágább fejessel ne lenne legalább ekkora? :U

    Még én sem döntöttem 100%-ban, hogy mi legyen a sorrend. Úgy volt, hogy ma reggel rendelem az ESI-t, de hidd el nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet mégis előbb valamelyik DT-t kellene beszereznem. ;)

    Most éppen ezen agyalok, hogy mi legyen a következő lépés. Bár mivel van próba lehetőség nem hiszem, hogy bukok vele, ha meglépem, sőt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák