Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Ezt most kaptam, csak tájékoztatás gyanánt:
"Köszönjük jelzésed!
A rendszer valóban nem m?ködik hibátlanul, dolgozunk rajta, hogy megfelel?en bírja a
terhelést.
Az említett probléma jelen pillanatban hibajavítás alatt áll. Addig is szíves türelmedet kérjük!Üdvözlettel a [freemail] csapata"
(és per pillanat belépni sem lehet)
Na, most küldök majd magamnak másik címről levelet, lássam megérkezik-e amíg nem működik a rendszer, vagy elnyeli az üzenetet?
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
-
kispx
addikt
Ez nem a kémkedésről szól. Spontán megpróbálják az utolsó fillért is kiszippantani belőle. Elromlott egy szerver és annyi? Ez most komoly? Nincs tartalékszerver? Duplikációval/backuppal mi történt? Minden ami a nagyobb rendelkezésre állást szolgálná, az nincs. Szokásos magyar mentalitás, a lehető legalacsonyabb befektetett összeg és a lehető legnagyobb nyereség kombinációját akarják összehozni bármi áron.
-
Littoral
aktív tag
Nem .
Nekem egy freemail-fiók volt az első mail-fiókom, még 1997-ben (még nem is ez volt a neve). Utána regisztráltam máshol mást, majd végül elhagytam a görcsbe az egész spamgyűjtőt.
Most erre a "megújulunk" hírre beléptem ugyanebbe a postafiókomba, bár ezelőtt 6-7 éve még csak a közelében sem jártam, nem volt átirányítva, nem szedtem le semmivel a leveleket, stb., egyszerűen csak igyekeztem elfelejteni a létét. Most simán beengedett, és ott várt 98 db spam a bejövő mappában, és 40 db a dedikált spam mappában.
Nem tudni, hogy milyen alapon (nem) működik. Szerintem találomra.Ja, volt egy ilyen a beérkezett üzenetek között "Freemail" feladóval, azzal a tárggyal, hogy "Megváltozott a jelszavad!"
Kedves "V-Erik_39"
Jelszava a következő: 9434Ezek közül se nem V, se nem Erik, se nem 39 nem vagyok, tehát kedves V-Erik, hajrá, majrézni!
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
2011-es levelek még voltak a mailboxban, az utolsók, amikor még ide copy-ztam, hogy lássam, hogyan jelenik meg egy-két fríméles ügyfelemnél a küldeményem. Elküldött régebbi is van.
A spam bejövőknél 2005-öst is töröltem, Jekatyerina mindenáron meg akart volna ismerkedni velem. Ma már bánom, hogy veszni hagyam...
A Freemail feladós levél nyilván nem onnan jött, nem néztem meg, mielőtt töröltem volna. -
PitLee
őstag
Nálam a szolgáltatóm invitel/digi van beállítva SMTP-nek
http://gephaz.freemail.hu/gyakori-kerdesek/
"
SMTP beállítása egy évnél régebben regisztrált fiókok esetében:
A kimenő levelek (SMTP) kiszolgálója: smtp.freemail.hu A Fióknévnél az email cím megadása szükséges. A Jelszónál a [freemail] webes felületén használt jelszó megadása szükséges. Port: 587 (STARTTLS támogatással)SMTP beállítása egy évnél korábban regisztrált fiókok esetében:
A kimenő levelek kiszolgálóját és az azonosításhoz szükséges adatokat az internet kapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, kérjük, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához.
"
Ha 90 vagy valami ilyesmi napnál régebben nem jelentkeztél be online és a klienst sem használtad akkor akkor lehet felfüggesztették a fiókod ilyenkor elég online bejelentkezni és működik tovább, persze mindent törlődött belőle. -
PitLee
őstag
Mi a szolgáltatód ?
Ott nincs rá infó a kimenő levelekre (SMTP)?
pl Invitel
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/technikai-informaciok/altalanos-beallitasok.html
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest