Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz Burt1793 #80604 üzenetére

    +w333

    Tevedesben vagytok. Semmi koze a versengesre, es nincs szuksegem a gcamra, neg akkir se ha lenne a Huaweire. 2 alkalommal is lett volna lehetosegem annak hasznalatara, az egyik az U11, a masik a Note 8. En a gyari kamera hive vagyok, a topik is errol szolt mindig is, hogy olyan kep legyen ide felrakva, amit a telefon alap kameraszoftvere keszit. Mivel amugy se meltat senki egy szora sem a gyari kepeket illtoen, elkezdtem a RAW kidolgozassal foglalkozni, hogy majd annak kitanulasaval (mert ugye el kell kezdeni valahol) esetleg valaki meltasson arra, hogy legalabb annyit irjon a kepemre hogy jo vagy rossz. Semmi tobbre. De egymas nyalazasan kivul en egy bolha vagyok aki lathatatlan, es csipesem csak akkor erezheto, ha egy rossz megjegyzesem van, megis kitartok itt, es probalok valamit alkotni eredeti modon, es nem mas alkalmazas segitsegere szorulva. Plazmacucci jol megirta a multkor..

    Erdekes, mig a Gcam program nem letezett, addig a vilag legjobbjanak volt kikialtva nemelyik telefon (S7edge hype korszak, remlik valami?), most hogy van ez a program, hirtelen mar nem is ilyan jo? Na ezert vannak nekem azok a bizonyos megjegyzesek reszemrol..
    Nem celom sem a vita generalas, es bant sem szeretnek senkinek, csak ha mar celozva es megnevezve vagyok, remelem nem gond hogy reagaltam is erre.
    Lezarom a temat, igy a tisztesseges, a topiknak ez volt az eredeti indulasa, amit az utobbi idoben szinte csak en tartottam be, es most jo igy hogy vissza lett terelve az eredeti utjara...

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák