Új hozzászólás Aktív témák

  • WATERDACA

    őstag

    válasz AsakuraDave #37863 üzenetére

    Nyilván kiskapukat használ ki az RB, de nem ők az első ilyen csapat az F1-ben.

    Csapaton belüli Verstappen-Perez különbségről én azt gondolom, hogy bár Verstappen egyértelműen a jobbik pilóta, és ha a 100%-át nyújtja Perez, akkor se nyeri meg ellen a VB-t, de még a vak is látja, hogy Baku/Miami után történt valami az autóval, és ez sem új keletű dolog az F1-ben.

    Az RB az első futamokban egyértelműen Pereznek feküdt, még vannak olyan rádiózások Verről is, hogy szidja az autót, nem érezte magát benne komfortosnak. Nyilván belsős döntés született, hogy módosítanak az autón, és ez Verstappen felé döntötte a mérleget. Még egyszer hozzáteszem, nem emiatt bukta a VB-t Perez, de ez sem kikerülhetetlen tény. Ha pedig nem érzed magad jól az autódban (főleg egy jó szezonkezdés után), a mentális előnyöd is elvész, ami ennél a sportnál megkerülhetetlen.

    Ez egyébként megfigyelhető volt (és nem volt zárt titok), hogy a Ferrarinál is történt ilyen változtatás (meg egyébként több csapatnál is), Spa után Sainzra építették át az autót kisebb változtatásokkal, utolsó futamokra visszatértek Leclercre stb.

    Ez egy technikai sport, és ráadásul az F1, ahol továbbra is aranyszabály, hogy az autón múlik az esetek 90%-a. A többi más csak rizsa.

    Egyébként melyik sportban nincsenek a mai világban csalások, fogadásgyanúk?

    [ Szerkesztve ]

    u wanted, i got it \o/

Új hozzászólás Aktív témák