Új hozzászólás Aktív témák

  • GabN73

    addikt

    válasz Jinxb1rd #1762 üzenetére

    Senki se mondta hogy a CD sokkal jobb játék lenne, de fel kéne fogni hogy olyan dolgokban jobb egy "copy" amiket már rég meg kellett volna csinálni az Epicnek.
    Gondolom te is S1 óta tolod a játékot, még egy buggal se találkoztál, ugye? Írtam hogy vannak irtózatos hibák a játékban, nem fogom leírni megint. Mondjuk kíváncsi lennék a kis Ahmed vagy Yusuf szemszögéből a játékra, persze hogy nem lőnek vissza.

    Midgame: bocs, de jobban hiszek azoknak a külföldi tryhard playereknek, akik skirmishig is eljutottak és panaszkodnak, holott agresszív játékstílusuk van. Nézd meg hogy milyen gyorsan tűnnek el az emberek earlyben.... Lehet 8000 dolog berakva ami segíti az utazást, de enemyvel nem találkozol akkor se. Amíg régebben megvolt a 10-12-14 killes átlag win, az manapság inkább 5-10 közé esik.

    Nem mondod hogy lehet farmolni? Tényleg? Csak a másik játékban BP se kell hogy értelmes mennyiségű currencyt szerezz...
    Miért sajnálod őket? Ez csak egy opció, ha kell neki skin, akkor vesz/költ rá, ha nem nem :U Én se vásárolok skineket, mert minek, skilled nem lesz jobb.
    Az meg hogy a K/D-t ehhez kapcsolod... LUL ... :U

    orc88

    Azt áruld már el nekem hogy miért nem lehet felfogni azt, hogy ha valami ritka annak van eszmei/pénzbeli értéke? Vagy hogy valakinek az volt a "védjegye"? Vagy valakinek számított az a kicsi plusz hogy neki megvan egy ritkább skin, másnak meg nincs?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák