Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz callmeakos #8641 üzenetére

    Nálam se rózsás a helyzet, az áprilist ugye 89,1 kilón kezdtem, erre ma reggel mértem egy 89,4-et, mégpedig úgy, hogy mutatott a mérleg már 88,5-öt is korábban. Arról lehet szó, hogy a kocogás miatt emeltem kicsit a kcal-bevitelemen, és nagyon nem kellett volna. (Többször is du. 4 körül mentem kocogni, és így már nem bírtam ki a napot vacsora nélkül.)

    Mivel a lábam már egész jól szuperál, 25-étől indítom a heti 4x8 Km-t (pontosabban úgy fogom csinálni, hogy 4 nap kocogás után 2 nap pihenő), ez talán segíteni fog. Korábban nem bírtam heti négy napot kocogni, mikor megpróbáltam, de akkor az volt a helyzet, hogy már ment a 12 km, úgy meg a heti 4 alkalom ugye 48 km-t jelentett volna -és elhízottabb állapotban, mint most. Tippre ha lassan építem fel magam, most elérhető lesz ez a 4 napon keresztüli 8 km, amit 2 nap pihenés követ. Aztán ha már ez könnyű, akkor a 8-ból 9-et varázsolok. :)

    Plasztikai sebészet miért olyan szörnyű dolog? Számomra maximum az ára lenne riasztó; de nincs benne amúgy semmi durva, semmi félelmetes.

Új hozzászólás Aktív témák