Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
kollégám laptopjába (Alienware P18G - M14x R1 tipusu nem mai csirke, Chipset Intel HM67- ) megvásároltam az SSD-t - ADATA SU800 512GB.
Frissen telepitettem rá a Windows 10-et, és az ADATA Szoftverében a meghajtó sebességét csak 3Gbps-re irja. Legfrissebb BIOS (A08) és Chipset driver van fent (2012 április). Elvileg a laptop tudja a sata 3-at -
Sly189
senior tag
Sziasztok,
Mérések alapján nem tudja a gyári adatokat hozni a Crucial P5 Plus 500GB M.2 SSD-m PCIe Gen4.
Alaplap: MSI B550 Tomahawk
CPU: AMD Ryzen 5 5600G
Bios frissítve, SSD Firmware legfrissebb, mit kéne még beállítanom?Már rájöttem, CPU nem tudja a Gen4-et... ahh
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
válasz Doky586 #47309 üzenetére
Akkor vennem kell egy 5600X-et mondjuk és azzal már fog menni?
[link] Ezena képen a B550-ös alaplap ami nekem is van, ott mit jelent a "General purpose - Gen3"?
A célom az, hogy a vásárolt Crucial SSD-m qva gyors legyen. A fentebb említett procival már menni fog a dolog, vagy még az alaplapot is cserélnem kéne X570-re?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pityu. #55753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Nyugodtan veheted azt a Kioxia XG7-et is, teljesen megbízható szerintem az XG sorozat, nekem van egy XG5 félgigás, hol külső meghajtóban használom Ventoyos boot eszköznek, hol valamelyik notebookban van, csendben dolgozik, semmi gond nincs vele. Amúgy nem sok különbség van az SN730 meg a XG7 között, utóbbi PCIe 4.0, de mindkettőben Kioxia BiCS NAND van, kb a controller is saját gyártás, ami szintén Kioxiát jelent. 2021-ben Lenovo Thinkpad Carbon gen9 meg Thinkpad P1 notikba voltak ezek az XG7-esek OEM-ként.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs