Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    nagyúr

    válasz ubyegon2 #39329 üzenetére

    Nem vagyok többen. :)
    Olyan nagy nyűg a melegedés miatt asztali gép fronton amúgy nincs. Rengeteg laphoz eleve van m2 hűtés, de arra sincs feltétlen szükség, ha amúgy megfelelő a szellőzés. De lehet bordás ssd-t is kapni, utólag is filléres tétel egy beszerzése, ha szükséges.
    Ha nem is napi szinten, de nagyon gyakran olvasom a másik ssd-s topikot. Szerintem laptopba nem jellemző az nvme ajánlás (sőt, én erről már beszéltem is le embert), kivéve ha valamiért mindenáron (tudja hogy neki az kell, nincs más megoldás) olyat akar a kérdező. Amúgy pár laposban már láttam, hogy itt is elkezdtek gondolkozni, eleve van hűtés. Pl enyém is ilyen, egy réz lapocskával oldja meg a gyártó. De ennek ellenére egy 2.5" 500-as 860 Evo van benne. És még Linux is van rajta a Win 10 mellett. Csak hogy hallj valami jó hírt is. :)
    A többi meg elég szubjekív, ezzel nincs mit kezdeni. Mi van ha nincs a családban régebbi, vagy nem kéne jobban használni? Aztán van aki szereti a minél kevesebb kábelt, hiába férne el egy egész dzsungel. Stb, stb.

    Milyen vacak nvme ssd-ket? Mitől vackok? Mi lenne a józan javaslat? Miért?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák