Új hozzászólás Aktív témák

  • Hadeska22

    aktív tag

    válasz Frawly #31154 üzenetére

    Igen, időközben én is megtaláltam. Egyik fórumon azt az információt találtam, hogy az AMD AHCI drivert kellene letöltenem/frissítenem. Na most ezt a Lenovo oldaláról (egyértelmű) leszedtem, feltelepítettem és láss csodát a gép végre elkezdte észleli az SSD-t. Ugyanez igaz Kingston SSD Toolbox/manager-re. Ezután képesek voltak észlelni.

    Jelenleg ott tartok, hogy 27 másodperc 0-ról a Boot idő, és kell még 30 sec/1 min a teljes működéshez. Bár kezdem azt hinni, hogy ez már inkább a CPU gyengesége, mintsem az SSD hibája. Bár lehet tévedek

    Mindenesetre, ha van bármi Pro tippetek, hogy tudnám ezt az időt leredukálni (cikkek, yt videók, saját tapasztalat, etc), azt megköszönném.

    Más: Mint szoftverfejlesztő mélységesen szégyellem magam ezek a cégek miatt és dühös vagyok ezekre a kókány termékekre, amit mind az Asusnál, mind Kingstonnál (meg gondolom egy rahedli másik cégnél) elkövettek. Az, hogy az Asus driver azt írja ki a telepítés végezte előtt, hogy "This driver only supports Asus laptops" vagy egy másik a telepítés után csak annyit böfög a képembe, hogy "Asus", majd kilép, na az nem frankó. Ahogy az sem, hogy Kingstonék olyan toolokat adnak ki, amik vagy működnek, vagy nem. Ha meg működésre akarom bírni, akkor fel kell szántanom a fél internetet miatta. És ami talán a legrosszabb, hogy ezek nem 2003-ban készült termékek, hanem 2011/12 és 2018, szóval semmi nem indokolja, hogy ilyen fosul írjon meg valaki egy szoftvert. Na Rage off.

    Ha tudtok valamit kérlek írjátok le, mindenképp szeretnék még ebből az időből faragni.

    Üdv,
    Hades

    [ Szerkesztve ]

    B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)

Új hozzászólás Aktív témák