Hirdetés
Aktív témák
-
kovsol
titán
Míg a jackpot el nem választ 7,6/10
tetszett, könnyed esti szórakozást nyújtó film, barátnővel is nyugodtan nézhető, aki komoly mondanivalóra vár az viszont csalódni fog
May the Force be with you!
-
MODERÁTOR
válasz kovsol #36601 üzenetére
Ez a Cam Diaz - Ashton féle film ugye? Ha igen akkor, sztem is egy jó kis vígjáték, sokkal rosszabbra számítottam. Mostanában elég gyenge a felhozatal ilyen téren. (a förtelmes főnököket még nem láttam)
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
F34R
nagyúr
Dö Tválájt szágá - bréking dáwn párt ván
ezt a farokrepedést már nem várom pedig az első 3 részt láttam , de most már faszságnak tekintem.
-
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
tween
őstag
Selyemgubó (1985) : egész jó...ezer éve láttam,már semmire sem emlékeztem belőle..azért irigyeltem az öregeket 6.5/10
-
t1
addikt
Verdák
Régóta meg akartam nézni tegnap el is jött a várva várt idő, de sajnos nem jött át, a szöveg tetszett benne és kb ennyi.
5/10 -
TRob1
veterán
válasz Kassadin #36617 üzenetére
Na jó, egyébként nekem nem volt vele olyan hűdenagy problémám, egy agyatlan akciónak pont jó volt, 6 / 10-et nekem megért (persze nem Cage miatt, mert ő nem tett hozzá semmit).
Nemúgy, mint a most nézett Mély harapás c. "eposz". Nemigen tudom hová sorolni: horror? Thriller? - semmi izgalom/borzongás. Paródia? Vígjáték? - ahhoz meg poénok kellenének. 4 / 10[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tween
őstag
-
TRob1
veterán
válasz Kassadin #36619 üzenetére
eeaa eret fog vágni -
Ha nem tetszik semmi neki, nem jó a világ, nem szimpik az emberek, nem jók a filmek...---> Emós ---> Ha emós, akkor meg ugye érvágásEgyébként meg, Cage tényleg nem jó színész. Vannak jó filmjei (régebbről), voltak jó pillanatai, de jó színésznek akkor sem nevezhető. Pedig imádom a Las Vegas, Végállomás-t, a Veszett a világ-ot, szeretem a Megérint a halál-t, a Sziklá-t, a Con/Air-t, az Ál/Arc-ot... ill. van 1-2 újabb is amit bírok (Fegyvernepper, Nemzet aranya...), de akkor se jó színész.
3 film amiben tényleg jó/különlegesebb: Las Vegas, Végállomás, a Veszett a világ, Ál/Arc. A többit szvsz bárki más is játszhatta volna, akkor is ugyanolyan jók (vagy valakinek rosszak) azok a filmek.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
adalbert1
veterán
válasz mephi666 #36593 üzenetére
A Layer Cake-nek van alternatív vége is.
Tibajax: akkor megnyugodtam hogy lesz előbb-utóbb. Érdekes, az első részt meg tudtam nézetni a barátnőmmel (a 4-et is), már csak a 2-3 van hátra közös mozizásként.
Ez mekkora kiadvány már! -
mephi666
nagyúr
válasz adalbert1 #36622 üzenetére
thx így lett kis hepiend...
apropó a becsületkódex-et láttátok? ez sem volt szerintem rossz film hasonló stílusból...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
Tompo92
senior tag
Hali srácok egy kis segítség kellene..
Ez a jelenet melyik filmben van?[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
"munkásököl, vasököl, oda üt, ahova köll"?
#36632: ford fairlane kalandjai? természetesen nagy feró szinkronnal
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
phoenix64
őstag
Hali. Valaki tudna ajánlani nézhető vígjátékot? Olyan Torrente feelingre gondoltam, mert nálam eddig a Torrente 1-4. a nuber one vígjátékok terén
mephi: már láttam, eszemfaszom megáll
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
Arthur 2011
annyira nem volt rossz, mint itt olvastam...délutáni unaloműzésnek jo volt.
5/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
tween
őstag
-
pohár
félisten
már a Szigetben is jó bőr volt, de így, bbbrrrr de alávágnék, egy hétig állva tudna csak aludni
F34R... a számból vetted ki a szót
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
--> ez nem jó?
most olvasom ezt, hát nem lesz semmi...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
rt06
veterán
válasz FireKeeper #36646 üzenetére
hat, nem egy megan fox, az biztos... ^^
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest