Hirdetés
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
The Man from Earth
kicsit félve álltam neki a képi világa miatt...de nagyon bejött. szerintem még életemben nem néztem ilyen filmet.
egy szobában ülve mesélnek emberek...ez így elég tréül hangzik...de nem az. ajánlom mindenki figyelmébe.
9/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Apollyon #35049 üzenetére
gyerekek, ne veszekedjetek.. főleg ne egy ilyen szr filmen..
nézzétek inkább meg a shopstop 1-et. meg esetleg utánna a kettőt..
én Dante-ékkal töltöttem a szombat estémet, és isteni jó volt. aki még nem látta őket, ígérem, nem fog csalódni. már, ha szereti az picit intellektuális ám mégis borzasztóan filing-filmeket -
heihachi
addikt
válasz darál0w #35051 üzenetére
Annyian megnéztétek itt egymás után ezt a filmet, hogy utána néztem, és beugrott, hogy ezt már láttam valamikor régebben, egy unalmas délutánomon. Nem volt rossz, érdekes és ötletes volt, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tibiajax #35052 üzenetére
Hű én nagyon bírom az összes Jay & Silent Bob filmeket A Shopstop 2-t moziban is láttam, dvd-n is megvan, viszont az 1-et nem tudom beszerezni sajna :/ De tök komoly hogy a Clerks 1 még fekete-fehér a költségek miatt
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
RedWing
aktív tag
Pár kihagyott alkotást pótoltam a hétvégén:
Elég jóra sikerült! Igaz nálam kimaradt a hype, még az első előzetes alapján szereztem be. Abszolút megkaptam amire számítottam, sőt! 8,5/10
The Adjustment Bureau - Sorsügynökség
Az alapötlet nem rossz, bár a kivitelezés hagy némi kívánni valót maga után, nálam legalábbis biztosan. Sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Ettől függetlenül egyszeri nézésre ajánlott. 6,5/10
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Apollyon #35055 üzenetére
valami embertelen gyorsan szerváld be akkor az 1.részt. de azonnal. [link]
nem hiába írják róla, h azért az volt a -nemcsak a legjobb shopstop- de a legjobb Smith-film is. egyszerű, és nagyszerű. egy baromi hangulat film, a kettő csak próbálta megugrani azt a mércét, amit anno az 1 állított, ímmel ámmal sikerült csak neki. - mindattól függetlenül, h imádom jómagam is a 2-őt
egy szó mint száz, torrent oldarol le tudod szedni, vagy ha kell, odaadom hd/szinkronban.levi1392. jó jó.. elismerem. igazából, annyi a sztori, hogy azota se jutott eszembe az alkotás. az meg még kevésbé, h -esetlegesen- újranézzem..
és ilyformán csak egy xy film volt a sok között..[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
-
PazsitZ
addikt
válasz Tibiajax #35058 üzenetére
Visszatérve még a Buried-re.
Mint írtam nekem a 128 óránál jobban bejött. De mondhatnám a fülkét is.
Minden esetre az megmaradt, hogy egy minimál térben játszódó film, gyakorlatilag flashback-es részek nélkül (ha jól rémlik nem nagyon volt benne) le tudott kötni a teljes játékidő alatt.
Tehát számomra igenis jó film.- http://pazsitz.hu -
-
bagyulajuve
addikt
The ward: egyszer elmegy, volt 1-2 rész ahol azért megijedtem, végére nem számítottam, összességében nekem tetszett 6,5/10. Amber Heard is very beautiful.
u.i. a szellem elég gagyi voltPiros öv/Red Belt - hát aki nagy verekedős filmre vágyik, az csalódni fog, de egy nagyszerű dráma, ajánlom mindenkinek. 7,5/10.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
heihachi
addikt
Na csak nem bírtuk ki, megnéztük az Insidoust. Kurva nagy hiba volt, mert fosatós. Ma este nincs alvás
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
pakfong
tag
Insidious: Hát igen, elég faszentos befosatós film. Délután néztem, este lehet, h. még nagyobb hatása lenne. 9 pontot lazán megérdemel.
X-Men: Talán most néztem meg harmadszorra, 11 év után még mindig tetszett, főleg fullhd-ben, dts-el. 7 pontot megérdemel.
Erre a 'gyöngyszemre' emlékszik még valaki?
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cube
Még mindig az első rész a legjobb.
Event Horizon
Ez is tetszett még mindig annyi év után is. Miért nincsenek mostanában ilyen filmek? Ok ott volt Pandorum, de az csak egy...
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
Nah megnéztem a Stake Land című filmet.
Fórumtárs ajánlotta a logout blogjában.
Igaza volt, tényleg jó film, teljesen átjön a világvége hangulat. Mondjuk a zombis, illetve skynet, vagy hasonló világvége filmeket jobban szeretem mint a vámpírosokat, mert ezekben inkább vallásokkal kapcsolatos a téma.
Egynek jó volt. 7/10#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Vasinger!
nagyúr
Bár én "csak" 1080p-ben néztem meg (megmondom őszintén így utólag nem lett volna érdemes 3D-ben sem, alig volt olyan jelenet ahol érdemes lett volna), attól függetlenül nagyon jó minőségű volt a kép és kellően beleéltem magamat.
A képi hatások nagyon jól megvannak csinálva, az ember elhiszi azt, hogy ez tényleg úgy történt, a sérülések is jól ki vannak dolgozva.
Maga a film hozta a szokásos Fűrész szintet, nem arról szól az egész Fűrész sorozat, hogy most megijedjünk, hanem inkább hogy undorodjunk, átérezzük a helyzetüket és elgondolkozzunk az a saját életünkön. De ezt gondolom már tudják, akik láttak legalább egy részt.
Megmondom őszintén számomra nem teljesen világos az egész Fűrész trilógia, bár a nagyját átlátom, csak mivel eléggé nagy kihagyásokkal adták ki a részeket és én is úgy néztem őket, már nem nagyon emlékszem magára a történetekre ki-kicsodát hogyan mikor.
Amúgy maga a befejezés érdekes. Tetszett is meg nem is. Én egy kicsit jobb csattanót vártam volna, ha már 7 részen túl vagyunk, de ezzel nem vagyunk egyedül.
Mint egy Fűrész stílus kedvelő én 10/7.5-öt adok neki.
-
Apollyon
Korrektor
válasz darál0w #35075 üzenetére
Igen láttam, az viszont nem nagyon tetszett. Pedig látványosabb volt, a sztori viszont nem a legjobb, meg "túl filmes" volt a színészi játék. Staker Land-ben legalább egy kicsit több volt a reality érzés.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
lorcsi
veterán
neme is volt annyira vacak ez a zöldlámpásos film
eladó: vadi új soundcore motion+
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #35062 üzenetére
Redbelt nekem is bejött, meg is nézem még egyszer..
-
mephi666
nagyúr
tegnapi lájtos filmek:
bad teacher
cameron diaz dögös, a sztori átlagos, pár ütősebb poénnal meglökve imdb-s 5.9-nél azért jobbra értékelném... mondjuk 10/6.5 (1-2szer meg lehet nézni)horrible bosses
...annyival nem jobb szerintem az előbbi vígjátéknál... elaludtam a végét, így ma az utolsó 10percet újra kell néznem ...viszont pár "durvább" poén ebben is volt 10/6.5-re tennémthe man from earth
annyian dicsérték, hogy megnéztük... nagyon jó film, de nekem valami hiányzott belőle... egyébként bejönnek az ilyen kevés szereplős, alacsony költségvetésű mozik 10/7.5 (engem a visszajátszás-ra emlékeztetett, de az a film jobban bejött)"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MmDorian
őstag
Sikoly 4
alapvetően a sikoly sorozatot szeretem, de ez jobb volt, mint az első 3. illetve mondanám úgy, hogy méltó folytatása az elődöknek. tetszett.7/10
[ Szerkesztve ]
-
Cola111
aktív tag
Blitz
Leültem végre filmet nézni, kár volt. Felejtős az egész. 10/5
-
mephi666
nagyúr
válasz darál0w #35089 üzenetére
most melyikre gondolsz? a visszajátszásra, vagy az őslakóra? mert nekem a visszajátszás még jobban bejött: 3szereplő+1motelszoba... ennyi kellett hozzá kb, mégis érdekes film és lekötött még második nézésre is
ui: viszont elkezdtem most a sikoly4-et, de ez valami ritka f*snak tűnik... szerintem nem jutok a végéig
ui2: ja, nem egy közismert film... én is régebben valamelyik kisebb csatornán találtam meg és 23:00 körül kezdődött... elkezdtem nézni a szereplők miatt és baromira bejött a film ajánlom mindenkinek, aki még nem látta
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
RexpecT
addikt
K-Pax 10/10 még mindig
-
Integra
titán
ma este 2125kor
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pitterix
őstag
Még ez is tetszik.
Jobb mint az új.
Várom a következő részét."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
eeXaa
addikt
Stone, Halloween2: ...mindkét film nehezen nézhető, értelmezhető, nem amolyan könnyed kikapcslódás kész válaszokkal.. de mindkettő vitathatatlanul mestermunka... kis jóindulattal 9/10
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest