Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz madgie #30201 üzenetére
ez igy van, abból még mindig hulladék az összes. nekem az a bajom, hogy a mai ratyi kategóriás fiúcskákkal játszatnak el minden szerepet...
könyörgőm spiderman egy szétkokszolt macsó, nem egy buzievagyvámpir......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #30192 üzenetére
a Batmant én is angolul néztem, moziban mint ha úgy adták volna
de ez a TF szinkron tényleg gyalázatos
kicsit még effektezhették volna a hangokat, mert ez elég silány lett, köze nincs az eredetihezGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
madgie
titán
válasz BITBOYS #30207 üzenetére
Tényleg, rémlik valami Endigárfild nevű alkonyatszökevény suttyó-szörnyedelem, főszereplő címén
Szerk: én sem tudom, miért a divatfiúkákat nyomják hálivúdban, alig van férfinak mondható fiatal férfiszínész mostanában. Nulla karakterek sorjában
Szerk: mondjuk például Ben Foster sem egy izompacsirta, de legalább karakter (3:10 to Yuma-ban szvsz a legjobb volt)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Integra #30206 üzenetére
nálam alap ezeknél a filmeknél az eredeti nyelv: 300, Batman, TF, máshol jöhet a szinkron is
BITBOYS... ez a srác lesz pókember? NANEEEE
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
válasz BITBOYS #30200 üzenetére
Ezt már egyszer eljátszották, egy trilógia személyében... Én nem olvastam ugyan a könyvet, de ahogy tudom túl sok köze nincs hozzá a filmnek, elég sok helyen kileng. Ezek után feleslegesnek érzem megbolygatni, ha már legalább faszán lezárták. Ez nem egy Halálos Iramban(na nem minősíteni akarom, mert az a legfaszább a világon)
Integra: Na igen, popsi power. Látom vágod.
+2:
Ez a spidermanus újratöltés meg nagyon gyenge. Te jó ég.
TF szinkronhoz csak egy utolsót. Annyi rakat minőségi program van. Meg lehetett volna oldani szerintem azt is, hogy az eredeti robot "szinkronokat" kapjuk meg magyarul is. Tekintve, hogy szarrá lehet effektezni ma már a semmit is, ezeket a gyári hangokat a magyar szinkronra is rá lehetett volna pakolni, ha nem is 100%-ban, de közel ugyanúgy. Vagy csak buta vagyok, megint.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz madgie #30212 üzenetére
Ezt sejtettem, én arra gondoltam, hogy a gyári effekteket rákopizni a magyar szinkronra. Szerintem az is lazán lehetséges. Csak nem ütközik szerzői jogba. Habár ki tudja. De legalább a szinkronok egyharmada jó lett volna. Mondjuk nem panaszkodom, így utólag felesleges is. Jó nekem angolul. Úgyis sokkal rajabb úgy a bevezető, amit Optimus mond. Ez valami zseniális, ettől mindig, de mindig kiráz a hideg. Kakaót csutkára!
#30214: +1, pontosan.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #30211 üzenetére
jól mondod, több zeneproducer ismerősöm van, állítom ők jobban megcsinálják OTTHON, házilag a szinkront, ha megkapják a sávokat...
szóval nem vagy buta, meg lehetett volna tökéletesen olyanra csinálni mint az eredetidarálow... úú te mocsok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F34R
nagyúr
(#30214) BITBOYS
most így tényleg beugrott hogy az
(#30215) BITBOYS
jah lassan már Justin Bieber is filmsztár lesz.
(#30213) hoffman_
ennek király a hangja , mondjuk csak régen szinkronnal láttam. :/
(#30211) hoffman_
Underworlds csaj ? annak sexy latexje van nyyamm
(#30216) darál0w
francia?
#30217) pohár
egy jó kis DAW-al és SoundBankokkal meg lehet csinálni .
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Forgatják már az új Silent Hill-t is, a 3. játék alapján. Rajtam kívűl várja még valaki?
Első rész nagyon jó volt szerintem.
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
én szinte semmire se emlékszem, csak a város határában egy nagy ködre, meg valami barna hajú nőre aki kergette a kiscsajt, kb ennyi
-
pohár
félisten
0:55-nél, a hideg kiráz mikor beindul Blackout
de régen is volt, 4 éve
-
Jojo5
őstag
Limitless - Csúcshatás
720p/HunsubEgy misét mindenképpen megér szerintem. Az egész jól volt összepakolva bár jobban is ki lehetett volna a dolgokat fejteni... na nem mintha így nem tetszett volna
7,5/10
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
áá nagyon durva, nekem kis szutyok valami van egy mélynyomóval, de a lényeg így is átjön
moziban meg nincs miről beszélni, az első részt direkt moziban akartam megnézni, a hangok miatt, amik itthon nem adottak sajna, nincs moziszobámGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ludsimon
veterán
Ma estére van valami jó thriller/dráma/horror/akció filmetek?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #30230 üzenetére
menj ki éjszaka a nyóckerbe, lesz ott dráma/akció, tán még horror is
-
heihachi
addikt
Dráma kategóriában a Millió dolláros bébi. Arról jutott eszembe, hogy 700 Ft-ért vesztegették a Sparban Elég régi, szóval jó eséllyel láttad már, de hátha...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Pitterix
őstag
Drámát találtam:The Way Back
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
ludsimon
veterán
[ Szerkesztve ]
undefined
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #30238 üzenetére
tényleg jó film
na akkor nekiülök az új Game of Thrones epizódnak
-
kmisi99
addikt
A pandorum,barlang,dög.. höz hasonló filmeket tudtok ajánlani? Tök mindegy milyet csak legyen benne ne e világi lény és ne szellemes stílusú legyen.
-
pohár
félisten
fú ez jó volt, egyre jobb, de nemsoká itt a 10. rész, és várhatjuk az új évadot, ki tudja meddig
-
pohár
félisten
-
ludsimon
veterán
Én miért nem láttam ezt?
De bepótolom.Csak a Batman: Begins-t láttam (asszem ).
Van még ezen kívül Batmenes?
#30247:
Ez is szépen bitről bitre mászik rá a merevlemezemre és hamarosan nézhető lesz de max csak holnap este tudom megnézni.
De akkor megvan a holnapi hatalmas film.De ritkán nézek 1080p filmet...
Általában 720p-be teszik csak fel.[ Szerkesztve ]
undefined
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #30246 üzenetére
úú apám öreg hiba, öreg...
eredeti szinkronnal nézd csak
a régi Batmanek nem olyan jók, ez viszont nagyon komolyHeath utolsó, ámde hatalmas alakítása
-
pohár
félisten
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest