Új hozzászólás Aktív témák

  • #96241664

    törölt tag

    válasz bodnar123 #4801 üzenetére

    Nem vagyok "programozó zseni", csak szoktam ügyködni Unreal Engine-ben és korábban Unity-ben, így van róla valami alapvető fogalmam, hogy hogyan működik egy videojáték.

    De ha az lennék, sem látnék bele más kódjába. Nem tudom mit kellett tenniük ahhoz, hogy Drogba úgy nézzen ki, mint Maldini, mert elvileg annyira össze volt akadva valami, hogy nem volt elég egyszerűen csak ID-kat átírni.
    Nem tudom, régebben a mobil appban miért visszafelé kezdte írni a játékosok nevét, amikor sbc-knél a klubban akartál keresni név alapján és ugyanígy nem tudom most sem, hogy mitől resetel a market konzolon.

    Csak amikor én valamit nem értek, akkor nem konteókat kezdek gyártani, hanem utánanézek aminek lehet és próbálom mindig a logikát keresni.

    Ez az egyetlen bug a játékban? A többi is "üzleti döntés" alapján került bele, vagy erre az egyre próbáljuk ezt ráhúzni, mert ez olyan jól illik a "gonosz EA" narratívába?
    1000 féle legális módjuk van rá, hogy lehúzzák az embereket, van értelme ilyen simlis húzásoknak? Amikor szénné keresik magukat és ezer más módon tudják az emberek addikcióját kihasználni, akkor van értelme a felhasználói élményt ilyen módon, szándékosan rontani, nem érzik hazárdírozásnak? Nem félnek attól, hogy aki eddig a marketről szerezte a coint, az ezután sem fifa pontokat fog venni, hanem keres más elfoglaltságot?
    Talán a legfontosabb: volt már hasonló bug, javítva lett?
    Ha szándékos, de nincs minden felületen jelen, akkor mégis mi a cél?
    Ha az a tervük, hogy ez innentől ilyen legyen, akkor miért nem jelentik be hivatalosan és mondják például azt, hogy annak érdekében teszik, hogy kordában tartsák az árakat és védjék a piacot a snipe-olók abuzálásától (hasonlóra is volt már példa korábban, csak mondom)? Annyival jobb PR lenne az, hogy balfékek vagyunk és évek múlva sem fogjuk tudni kijavítani ezt a hibát?

    Majd ha ezekre a kérdésekre tudtok valami értelmes választ adni, akkor szóljatok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák