Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz bodnar123 #1782 üzenetére

    A középen indítások tényleg elég furák, olyan mintha szándékosan lenne nerfelve. Arra nem nagyon vagy gyógyír még. De hogy a passzok kevesek? A lövések kevesek? 130-180at szoktam passzolni egy meccsen, és 8-10 kapuralövésem is szokott lenni, emellé egy rakás beadás is szokott párosulni. Ha azt vesszük, hogy ez nem valódi 90 perc, szerintem arányaiban még sok is. :D

    Szerintem a Te esetedben is az a helyzet, hogy nem teljesen sajátítottad el a játékmenetet. Például tök poén, hogy ha L1+Xel passzolsz, az a hagyományos kényszerítő, de ha R1+Xel, akkor a passzoló játékos megkerüli a játékost akinek címezve lett a passz. Főleg széleken hasznos, amikor pl egy AMC R1X-el passzol a szélsőnek, és elfut mögötte hogy beadhasson ha visszakapja. És igen, minderre van idő is, persze nem mindig.

    De tényleg sok leszek itt mára. Ha van bármi kérdésed tök szívesen válaszolok az eFootballos topicba. Kicsit szánj több időt az irányítás elsajátítására. Mert ha csak ezek a problémáid amiket leírtál, akkor bőven jobban kellene élvezned mint a fifát.

Új hozzászólás Aktív témák