Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #18151 üzenetére
Jah, akkor a bevallt recept Amúgy holnap este indul a wl és kedd reggelig tart, hogy ne lehessen idő előtt letolni mielőtt kijon a promo. Ez hivatalos. Azt nem tudom, hogy így marad e tots alatt végig.
-
thebigK
addikt
válasz toxicjew #18152 üzenetére
Tots alatt sztem igen, hisz az ugyesek dupla rewardot kapnanak pl 2 het mulva ugyanabbol a ligabol ha minden pentek este jon az uj tots, es ok meg lenyomjak estig a 20 meccset
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Hát ennek nem örülök, de legalább ott lesz rá hétfő, kedd is.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #18155 üzenetére
Én örülök és remélem marad is igy Hétvégén mindig necces tolni ha nincs szabadnapom.
Thebigk: jogos
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #18157 üzenetére
nahát, gratulálok! a násznép biztos megértené a halasztást, 20 meccs az fontos
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
hát pár év múlva bánni fogod hogy kihagytad a wl-t
grat
thebigK mondjuk az is lehetett volna hogy azok is szerdán jönnek mint a totw de végülis mindegy. Legalább lehet nyomni hétfőn is. Mondjuk nekem se jó pont lehet rá kell vennem a gyereket jövő héten a visszatérésre.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zimmi91
addikt
Egy esküvő miatt elhalasztani a WLt elég buzis, de te tudod
Grat!" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
na rank 5 nem kap tots pakkot azt hiszem az ilyen középxar játékosoknak mint én annyi. Semmi értelme játszani. 6 win aztán jónapot
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
nekem a legelsőn lett meg a magasabb rank, "új" rendszerben soha nem tudtam 14-et szóval rip.
valszeg majd "javítják" a felháborodás hatására múltkor is volt vmi xarság. De mindegy ha így marad akkor le lehet xarni az egészet tényleg. Vagyis én biztos le fogom
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
sweatfest is coming ez kemény lesz mint a kád széle
-
EA's hit
őstag
Bár tudnám melyik rank hány win
-
toxicjew
addikt
Ami vicces még, hogy gravenberchet nem fogod tudni kipickelni, mert 95os lesz tehát szar rankon azért nem mert 90+os, magasabb rankon meg csak a fő ligabol tudsz majd Jól átgondolt rendszer ez
-
Kristof_94
nagyúr
Rank 7 felett végezni azért nem olyan nehéz... A rank 5 esetében a 3 választási lehetőség az 5 helyett viszont rosszul esik.
-
toxicjew
addikt
Szó szerint minden napra jut már vmi agymenes az EA részéről Minden évben képesek alulmulni magukat, azért ehhez már (anti) tehetség kell
-
miro.
senior tag
válasz Kristof_94 #18178 üzenetére
En is azt gondolom hogy ez tok oke.
Azert totsot ne hogy mar pickelni tudj azert,mert kezedbe vetted a kontrollert.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Nandinagy
addikt
Attól függletlenül,hogy idén egészévben dobálta az értékelhetetlen if packokat 9-11 winért szerintem TOTS-nál nem rossz ez. Alapból nem értettem, hogy mire kellett az if packot ennyire letolni rankokra. Ha 14-nél hagyják valószínű többször rámentem volna a 14-re, mert amikor megpróbáltam általában meg is lett meg ugye kétszer a 16 is. Mondjuk ezt a kis ligás top lapot nem lehet pickelni dolgot elég elbaszottnak érzem, mert tavaly Nani a játék egyik legjobb lapja volt MLS-ből idén meg hasonló lesz Gravenberch
-
sz_abika
addikt
IF pakkok nélkül lesz IF bumm, vagy követelményeket inább megemelik és akkor nem kell inform?
17k körül van most egy 84es német LF.PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
8-bol kettőt tudtam nyerni nagyon élveztem. Azt hiszem ha a max skill ratingem nézem meg kell várni míg 200.000 ember megfelelő távolságra kerül akkor talán tudok nyerni
-
toxicjew
addikt
Továbbra sem jutottam dűlőre abban, hogy mi legyen Ha most betárazok, akkor PL alatt sem fogok tudni packot nyitni (ha úgy lesz mint tavaly és szombaton jön a garantált, már a következő liga alatt), ami szívás, igaz úgyse nyitnék Totsot sztem. Viszont ha mégis betankolok, akkor már kivárom az ultimatet. Persze a gyengébb packokat menet közben eltolnám, hogy legyen miből napi sbcket csinálni és csak a legjobbakat hagynám meg.
-
Kristof_94
nagyúr
Sikerült kvalizni, de katasztrófa volt a játék. Nem is tudom, hogy lesz ebből holnap este wl. Szerintem alapból meg is fognak halni a szerverek, mint minden évben. 19 órakor totál KO lesz.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #18187 üzenetére
Én biztos nem kezdem el holnap este Majd részletekben, szombat/vasárnap este, meg hétfőn.
-
v-man
őstag
válasz Kristof_94 #18187 üzenetére
19 órakor totál KO lesz. :C
De kis optimista, már most se enged be UT-be xboxon, se apponXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
Na bejutottam, de minek? 😃
Új szezonban (4. osztályba tett vissza) még nem bírtam nyerni rivalsban, pedig már vagy 6 meccsen túl járok. Vagy sokkal jobbal játszok, vagy mint most egy román gyerekkel, akinek BD Ramoson kívül csupa toty (Mbappe, Kante, Cancelo) vagy prémium ikon (Puskás, Maradona, Cantona) alkotja a keretet. Hiába korcsolyázok össze kis tudasommal 2 gólt, a végén bappe beveri a 3. gólt is.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
HdRew
őstag
Srácok, SS Renato helyett vennék egy Captains Busquets-et, majd őt tenném CB-be 3-5-2 formációban és TOTY Cancelo menne a kp-ra Lahm mellé.
Mit gondoltok, jó ötlet?
-
Aguinaga
őstag
Ezeket a szájbatekert season rewardokat nem kapjuk meg akkor?
PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
azon agyaltam, hogy a xarabb prime gold és társai packokat elnyitom ma. Teljesen mindegy. Lehet kirakom ez a Nedvedet elég jó áron van és jó lenne támadóbb kp-nak mondjuk 4-3-2-1-be. Bár lehet nem érdemes
Meg amúgy is kellenek fodderek mert még a qrva Marquit se tudom kirakni annyira nullán vagyok. Visszagondolva nem is értem mi a faxnak égettem el minden lapot a fut captain promoban. Toty még ok de ez elég nulla volt
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #18198 üzenetére
Meg amúgy válaszolva a korábbi hsz-edre bárhonnan kaphatsz TOTS lapot. Nem biztos, hogy pont a legértékesebb pakkokból jön majd Gravenberch.
Én morfondíroztam azon, hogy majd kirakjam Vieirat, de Busquets 3 meccsen meglepően jó CB-ben, illetve Cancelo is jó így CM-ként, hogy a CB poziban 3 med/high workrate játékos van.
Illetve nagyon tetszik, hogy van egy olyan CB-m így, aki megbízható passzokat tud adni.
És meglepően gyors Busi, ahogy összehasonlítottam PIM Vieirával még jobb is egy picivel talán statok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs