Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap végül én is össze tudtam hozni az 50 rivals meccset, de ennyi... Viszont jó lenne már tudni, hogy a wl miként lesz összehozva a tots pickekkel. Mert én már pénteken le szeretném tudni.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #18053 üzenetére
akkor ezen a héten már nincs totw? Csak pénteken community tots? Mondjuk az nekem nem lenne jó ha ezen a wl-en már tots lenne, mert jövő hetit ki kell hagynom tuti és pont a pl-est
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Aguinaga
őstag
Valamiért most felment PS-en az ára, 991-ért vettem, 1.047-ért adtam el, de látom, már 1.1m felett van azóta.
Most lehet, hogy ülni fogok a coinon, mert semmi értelmes alternatíva nem jut eszembe 1.3 m coinig, ikon cm/cdm tekintetében. Baby Gullit gyanúsan olcsó, mid Zidane meg nem tudom, olyan lomhának néz ki.
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Tibson
tag
Sziasztok!
A tavalyi és az idei játék egy részét PC-n játszottam, amíg januárban feladta a küzdelmet a videokártyám. Ma hozza a futár a PS5-öt. Soha nem volt még konzolom, így ezen a téren nagyon tapasztalatlan vagyok. [Itt] olvastam, hogy a tavalyi játék május 6-án bekerült az EA Play kínálatába. Minden évben májustól már elérhető az aktuális fifa az EA Playben? Mivel szinte csak az ultimate team-el fogok játszani, amit már nincs is sok értelme elkezdeni, így nem szeretném már teljes áron megvenni a játékot, viszont csak esz a fene, hogy játszani kellene Bár, ha az íróasztalomon lévő repedést vagy a billentyűzetem hiányzó gombjait nézem, akkor eszembe jut, hogy lehet nem kellene visszatérni a játékhoz -
Woodslave
félisten
válasz Tibson #18056 üzenetére
az nem igaz hogy nincs értelme elkezdeni. Tavaly én is tots időszakban kezdtem ilyenkor a legkönnyebb baxó csapatot építeni. Ha meg már van tapasztalatod az elején div 10-től még nem is olyan gáz a játék szépen tudsz haladni, meg idegesíteni se fog annyira.
Nyilván attól függ mit akarsz ettől a játéktól. Ha felhőtlen szórakozást akkor felejtsd el
-
EA's hit
őstag
Kihúztam 8 tokent, kinyitottam belőle a 93+ moments packot egy Raúlért. Nagyon agyaltam, hogy ezt nyissam és a fodder packokat, vagy menjek rá Matthäusra, hát, utóbbit kellett volna
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #18062 üzenetére
lehet meg kellene kockáztatni a 94+ moments packot 13 token mellé meg a 85+ 20x fodder pack pl tots alatt.
Mondjuk sajnos abban is ott van Puyol, Baresi, Yahin, Baggio, Becham Van Basten
-
kapeti07
senior tag
Moments Van Der Sart használja már valaki? Carlos mellé gondoltam kivenni.
A Futbin-en azt írják róla EndGame kapus, de nekik nem hiszek.A legjobb tanácsokat észrevételeket mindig innen kapom
Xbox: kapeti
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #18065 üzenetére
ja lehet azt kellene aztán le van xarva. Lehet azt csinálom hogy kinyitom pl tots alatt a 85+ ha nem jön semmi komoly akkor elgondolkozom hogy veszek-e ki további fodder packot vagy marad a 94+. (van basten pack... néztem a fórumot tavaly is őt nyitottam ki a 94+-ből )
Mattheussal megmondom mi a problémám. Lehet vitatkozni de akkor is ott van untrade toty Jorginho. A wl-en 11 winnél többet nem tudok csinálni, elitbe feljutok így is de az se számít. Vajon Jorginho helyett Mattheus jelentené azt hogy meglesz mondjuk a 14 win?
Mert magában "játékélményben" Mattheus nem tesz hozzá annyival többet.
-
Nandinagy
addikt
válasz Tibson #18056 üzenetére
Igazából a májusi ps plus egyik játéka a fifa22 lesz szóval mivel ps plust általában mindenki használ(alapból ajánlom kezdő konzolosként mert ps5-nél jár mellé a ps plus collection ami tele van jó játékokkal(Days Gone,God Of War,HZD,Detroit, Last of us 1) így nem kell ea playt se venned. Ameddig meg van ps plusod megy a fifa is(online játék ugye alapból nem megy nélküle)
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #18066 üzenetére
Itt azt kell megérteni, hogy nem az a kérdés, hogy meglesz a 14 win, hanem ha nem fejlődsz, akkor a 11 sem biztos hogy meglesz. Ami ingyen kigrindolható, az az esetek nagy részében ott lesz a csapatban, vagy ha nem akkor azért mert nem lesz rá szüksége (van hasonló playere, vagy csak szimplán jól játszik, és jó a nete). A lényeg. Mennyi esélyed van a PL TOTS alatt jobb lapot nyitni vagy csak megközelítőt mint Lothar. Szerintem kb egy százalék. Az más kérdés, hogy ha fodderpackot raksz ki, akkor lehet közelebb leszel valamelyik drága icon sbchez.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #18068 üzenetére
jó de az a kérdés hogy toty Jorginhohoz vagy toty Cancelohoz képest fejlődés? Illetve mekkora
viszont akkor lehet kiveszem a 84+ (3 tokenes ha jól rémlik) és akkor még Mattheus benne van
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Woodslave #18069 üzenetére
Szerintem felesleges rámenni, de ez nyilván egyéni döntés. Jó a német, de rengeteg más alternatíva lesz. Én is kivenném VDS-t, de akkor nem tudnám a fodder csomagot. Júniusban meg már késő lenne, mert nem igazán lesz időm játszani.
Szóval én május végéig még úgy ahogy meghúzom...[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #18070 üzenetére
kapust kivenni meg aztán szvsz mégnagyobb hülyeség, mint bármi mást
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
törölt tag
válasz bodnar123 #18068 üzenetére
"Itt azt kell megérteni, hogy nem az a kérdés, hogy meglesz a 14 win, hanem ha nem fejlődsz, akkor a 11 sem biztos hogy meglesz."
És ez 1db, kb júniusban kivehető box-to-box középpályáson fog múlni...
Tavaly azon a ponton mindössze ennyivel voltak rosszabb opciók már 4-500k-ért is, idén meg még a most vasárnap (vagy hétfőn?) érkező Eredivise-ben is lesz ilyen.Csak a fodder!
Ha nem is jön belőle semmi jó, legalább lesz miből tolni a garantált SBC-ket, még mindig nagyobb fun, mint a swap token-eken ülni egy hónapig egy addigra nem is annyira különleges lapért.[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz #96241664 #18074 üzenetére
Tots Kessiét használtam tavaly, kipickeltem wl-rewardból. Egy állat volt a csávó, brutális lap. Aztán kiraktam a moments Matthäus sbc-t, ég és föld. Matthäus mellett Kessié olyan volt, mint egy elsős kisiskolás Einstein mellett egy műveltségi vetélkedőn. Ehhez a Matthäushoz hasonló lap idén sem lesz sem tots alatt, sem utána.
-
bodnar123
őstag
válasz #96241664 #18074 üzenetére
Múlni nem múlik rajta semmi. De lesz egy kb 1,5 millás playered azon a poszton. De ha azt vesszük senkin nem múlik semmi. Én csak azt mondom, hogy az hogy jobbat nyiss arra töredék esély van. De ha valaki pörgetni szeret akkor jó. Csak rulett. Minden (sok óra grind) megy egy olyan pörgetésre ahol ruletten felraksz egy számra. A statok meg lényegtelenek.
-
v-man
őstag
válasz Woodslave #18052 üzenetére
Én alig várom hogy vki kigumizza mert ez a 6 francia gól nagyon nem halad, meg mindig kéne 3 db 😀
Ja meg portugál távoli is.[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Tibson
tag
válasz Nandinagy #18067 üzenetére
Épp ebéd közben olvastam én is Január óta 3-4 alkalommal lenyúltam a feleségem laptopját és nyomtam néhány meccset, de az már tényleg szenvedés volt. Hiába gamer laptop 2-3 másodperces reakcióidő volt, mintha nem ugyanazzal a játékkal játszottam volna. Még az SB is feladta a leckét, más játékosok ellen pedig teljesen esélytelen volt. Telefonról az appot viszont napi szinten nyomkodom azóta is, a preview packokat mindig kinyitom és néha SBC-zek is, pedig tudtam, hogy videokártyát biztosan nem veszek és kuka a csapat Végülis lejöttem a szerről, de a függőség nem múlt el Most, hogy nyert nekem a feleségem egy PS5-öt és vasárnaptól bekerül a PS Plusba a fifa22 úgy érzem ez egy jel, hogy vissza kell térjek
Woodslave: Ez jó hír! Nem vagyok profi. A FiFA 20-al kezdtem, abban már volt offline ~200 óra játékidőm, a 21-ben kezdtem az UT-t, ott már 652 óra, idén pedig szintén 200 óra körül járok. Az eleje még remélem könnyű lesz és szórakoztató. Nem fogom komolyan venni a játékot, már annak örülök, hogy újra tudok majd játszani, de a PS-ben és a TV-ben nem akarok kárt tenni
-
Woodslave
félisten
TOTS will be included in rewards. Some player picks : -
1 of 4 Community TOTS -
1 of 5 Community TOTS -
1 of 3 Community TOTS -
1 of 4 Community/Eredivise TOTS max 90 rated -
1 of 2 Community/Eredivise TOTS max 90 ratedSheriff tweet. Ez most vajon rank 10-6?
-
|AP|
veterán
válasz kapeti07 #18082 üzenetére
én is kiszedtem annak idején a RB lapját, de kicsit olyan semmilyen lap volt. Nem volt vele különösebb gond, de inkább láthatatlan volt.
Mondjuk biztos velem van a baj, mert Pedrivel is voltak hasonló érzéseimAzóta mondjuk összeszoktunk, egyre jobban tudom használni, és egyre több gólt is lő.
-
Woodslave
félisten
Ma remek rivals meccsek játszhatók 1-9 után kigumizott csapat ellen
-
taylorp
senior tag
Tegnap sikerült a legmélyebbre süllyednem.
Nekiálltam a wl kvalinak, bár tudam, hogy mindenki try hard-kodni fog a token miatt. Mióta már csak 4 win kell a bejutáshoz, mindíg meglett amikor elindultam.
Első két meccs tükörsima, mindegyik kilépett idő előtt. Aztán jött ami még soha, 7 azaz 7 vereség. Talán 2 meccsen fociztak le, a többit nyerni kellett volna, de biztos elfelejtettem játszani.
Az utolsó 10. meccsen ami már nem számított jött egy magyar kollega, "anyadseszeret" nevű csapattal. Mondom magamban, hogy ilyen névvel tőlem ingyen wint nem kapsz öreg. Full vak volt az ember, 3 lövésből 2 gól és csak a 90. percben tudtam egyenlíteni ellene. A hosszabításban aztán sikerült legyűrni. Sajnos ennyit tudok, rajtam se Gullit, se Matthaus nem tud segíteni.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
sz_abika
addikt
Vettem egy Nanit, hogy a finesse + portugál outside objectivet összefűzzem.
Jézusom, még ilyen lappal nem játszottam idén. 240k b+.
Finesse a 16os , középről a kis félkörből. 4/4 , 4 meccsen, előtte pedig szétcseleztem magam vele. Én nem timingolok, csak R1 és hajrá, de ez a lap, ez olyan mint Bday Dybala. Amit eleresztesz, gól.
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
válasz taylorp #18087 üzenetére
Basszus ez a rémálmom pedig még nem fordult elő.
Egyet játszottam most gondoltam nem maradok fenn de vmi brutál xar volt örülök hogy vmi csoda folytán megnyertem. Kénytelen leszek éjszaka játszani.
De legalább angol first owned megvan és találtam egy bronz csapatot végre
-
taylorp
senior tag
válasz Woodslave #18093 üzenetére
A sok baromság mellett ami van ebben a fosba, egy valamire adhatna nekem valaki magyarázatot. Mi a rossebet csináljak, hogy kirúgásnál én nyerjem meg a fejpárbajt? Ha én rúgom ki, lefejelnek. Ha az ellenfél rúg ki, vagy lefejel, rosszab esetben már helyzetben is találja magát. Nem szoktam kirúgdalni, csak ha nyomja a pressure-t mint a barom.
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
EA's hit
őstag
válasz taylorp #18094 üzenetére
+1, ez nálam is ugyanígy van. Ráadásul bárhogy rúgom/rúgja ki, valahogy mindig egy baromi üresen álló emberéhez kerül a labda. Szóval kirúgásom van, előrerúgom, és máris ő támad
Egyébként ami nálam 10/9 meccsen űködik rá, hogy a CDM-em egyedül várja a labdát középen. Gyengén kell nyomni az ívelést, hogy hozzá menjen, de arra elég jól ráéreztem, szóval azt szoktam nyomni, az szinte mindig az enyém. De ha a CDM-en van egy embere, vagy más miatt rúgom előre, akkor garantáltan az van, amit leírtál, hiába ívelem mondjuk Cantonának a labdát.
-
eM'82
addikt
válasz taylorp #18094 üzenetére
Ezzel csomagban van az a bug, hogy kapuskirúgásnál bizonyos formációnál félpálya környékén áll a saját védelem és rutinból a szélre passzolt labda simán az ellenfélhez kerül.
Én a szögletböl szoktam viszonylag sok gólt kapni. Ellenben egyet sem sikerült még befejelni .
-
HdRew
őstag
Ja, én a szögletet legtöbbször kicsiben oldom meg, és vagy speedbost és finesse, vagy továbbadom a 16-os előterébe, és távolról megpróbálok egy timed lövést elereszteni, ami vagy finesse vagy sima lövés.
Na nálam megint peak van, elitben SR 1924. Nem is olyan rossz PS-en.
Már csak egy 16 wines WL kéne, főleg, ha kemény rewardok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest