Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi a választ a pakknyitással kapcsolatban (neked is Nándi)! Most úgy nyitni sincs kedvem.
A kapus témához: ebben a játékban vmiért az a jó kapus, aki magasabb. "Polip". Pope is azért OP. Szerettem volna a rulebreaker 6'5 Donnát az olasz csapatomba (ami hátul németté kellett h váljon), de a szintén kurvajó Neuer jobb volt, mert ötödannyiba kerül. És ja, a kapus a legfölöslegesebb poszt a szélső hátvédek után. Beteszel egy bronze kínai csatárt, és kivédi az ellen szemét.
-
K.J
senior tag
válasz losilee1337 #15452 üzenetére
Sosem értettem, miért akkora poén bármelyik "hackernek" tönkretenni mások szórakozását!
Ez kb olyan, mint mikor valaki végig cheatel egy matchet fps-ben.
Ilyenkor azt sem tudom mi a teendő. Én kb hagynám a francba az egészet. Új acc és jelszó, a többi herce-hurca nem érdekelne, hiába küszködtem vele majd' 1 évet. Még több időt nem érdemelne meg, bármelyik gameről is van szó.Nándi: Kapusoknál is beújíthatna az ea valami mozdulatsort, mert ez a néha idétlenül vetődés baromi szarul néz ki.
-
sz_abika
addikt
No+5ös ELOval érkeztem a 6.meccsemre.
8-1re fújták ki úgy az orrom, hamar helyretették az önbizalmam :D Ennél már kocsmazni is jobb, majd nyitogatom könnyek között ott a csomagokat.
Spoiler alert: futóverseny ; Sarr 99/99pace vs Gold anchoros Varane: 0-1
Ui: srác elite 2 std, OK
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Aguinaga
őstag
válasz sz_abika #15461 üzenetére
Nem tudom, de nekem mintha jobban menne a Fifa, mióta megkaptam az orosz vakcinát, igaz, lehet hogy segít ebben az a +2-2 ujj (kezenként) ami kinőtt azóta.. meg van ez a biszbasz a fejemen, amivel tök sötétben is tudok könyvet olvasni, de ez mar tényleg nem tartozik a topik témájához..
PSN: OldSlowhand74
-
toxicjew
addikt
Na akkor kezdődjék
-
Madn!ght
addikt
Mai WL konzekvencia:
1. a chemistry nettó parasztvakítás (79 chemmel az ellenfelem 90% közeli passz és 90 % shot accuracy, kikaptam ofc.)
2. Nem kell TOTS, Klaiber, Robben, Van Bergen isten szint. (Utóbbi 4-gyel kinált meg ) -
Nandinagy
addikt
Remek pack opening volt
Kb. 40 packom volt
Termés
Eladható: TOTS Fofana,TOTS Krul,Casemiro,Kimmich,Hazard,Sterling,Felipe,Grimaldo(2*)
Eladhatatlan: TOTS Vardy,TOTS Shaw,Alisson,Aguero,Laporte,Sommer,Ziyech,Godin,TOTS Jay.+csomó 84,83 -
toxicjew
addikt
Na hát köszi mindenkinek aki benézett Nagy nyitás sajnos elmaradt, pickekből jött egy Tots Soucek meg egy Helik és persze sok fodder, a 90 packból meg egy eladható Neymar, Kanté, pár EFL Tots, de olyan extra nyitás sajnos nem volt. Na majd jövőre (talán)
-
Gaborz1
senior tag
-
Nandinagy
addikt
Miért nem dobáltad bele Kosticba? 80+83ért egy 88as lap ajándék. Főleg, hogy nekem is volt 3-4 duplicate 83-asom.
Köszi amúgy srácok Igazából lófasz nem jött volna de a 100+125k-s packok rendesen megdobtak szerencsére. Azon kivül talán Krul meg Fofana ami nem belőlük jött.
#15468Zimmi91
Nem is te lennél ha nem nyitnál egy 500k-s lapot Amúgy kicsit meglepődtem, hogy ez ilyen drága. Azt hittem 300 körül fog menni. Na mindegy Grat[ Szerkesztve ]
-
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #15474 üzenetére
Kristóf te hogy tervezed a nyitást? Puskás momentset nyitottad és szégyelled bevallani? Amúgy nálad melyik poszton kell erősíteni?
-
thebigK
addikt
Ide 30 pakkbol 1db eden hazard, es azon kivul semmi tobb WO
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
sz_abika
addikt
Grat nektek, nálam vérlázító a pack weight és nem csak a nem-TOTSokra gondolok:
10db 83+ pack: Benzema + Casemiro + 8db 83as lap
Jumbo rare: 85 THiago Silva + 83 Semedo + 22db 82 alatt
2db PL Prime: 81 Richarlison + 81 Shaqiri + 10db 80 alatti!!!!
Ultimate pack: 82 IF WOOD + 85 Thiago DUpE! + 28db egyéb fos
Ultimate #2: 86 David Silva + 83 Manolas + 4 83as + 24db 82 alattPiaci áron ez 80€ fölötti fifa point elnyitva...
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Mrguba
őstag
Na bejelentkeztem az elso EDERSON nyitassal...40.pakk 1 tots ederson meg egy honeyman...
-
Kristof_94
nagyúr
Mindjárt nyitok én is, 91-es dupla Courtoist quick sellezni kell, 3 nap van visszaállítani, remélem jön valami értelmes sbc.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #15486 üzenetére
Tuti nyitsz vmi op Totsot vagy icont
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #15488 üzenetére
Majdnem 60 csomagból ők jöttek.
TOTS: Ruben Dias (az egyik PL ligás csomag), Elder (garantált EFL), Honeyman 2x...
Nagyobbak: Sterling, Auba és Dubravka (mindketten 1-1 75+ csomagból), Koke, Sancho, Alderweireld, pár inform és elenyésző mennyiségű 83-84.
10*83+ csomagban: Honeyman és csupa 83-84, szánalmas.Ha nem jött volna Dias az egész egy óriási kuka lett volna, ahogy eddig mindig.
MM sbc-ket nem raktam még ki, plusz a Barca, Real és Atleti is jókat adnak. Ehhez hasonlókat tudtok még? -
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #15489 üzenetére
Úgy néz ki elég szar a pack weight Meglepő...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #15492 üzenetére
Pont azon bosszankodtam, hogy 7-8 db 50k-s csomagból egyetlen walkout nem jött, miközben még egy rakás alacsony értékű EFL a csomagokban van. De két 75+ csomagból jött egy 86 és 87-es lap, azért ez komoly.
Kiraktam az MM-ket, meg valami napi sbc-t és jött egy untrade dupla ausztrál LB, beleforgattam Kosticba, jó lesz foddernek.
Dias-t még nézegetem hogy lenne a legjobb, de nyilván játszani fog. Egy Cancelo RB tökéletes link lenne neki.Remélem lesznek PL upok, mert akkor tolok bele mindent. Tavaly hány napot kellett rá várni?
-
Nandinagy
addikt
Ez a játék egy rakás sz**r
0. ismétlem 0 skillgap van az egész játékban. Sanches+Bruno tök egyértelmű passz opciók helyett legurítják az ellenfél kp-jának ami után még elis csúsznak.
Adama meg Barnes 97+ pace és egy Lyonos Marcelo lefutja őket
A másik oldalon jön gold Ben Yedder és 3 gólt lő 3 helyzetből. Nekem ezek mind kapufák.
De eleve el sem kéne jutnia ziccerig de nem érem utolMindenki tolja ezt az r1+hártomszöges indítást amit simán levédtem eddig! Most odaváltok a védőre és a játék önkényesen leváltogat onnan ami után megáll a védőm
7-6-ban állok a múltheti 20-8 után mikor háromszor jobb csapatom van
Shaw+Reece James papíron nagyon jól mutat középen csak a valóságban az futja meg őket aki nem szégyelli. A szélsőim ugyanezek. A másik oldalt senkit nem tudok megfutni
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #15495 üzenetére
Felesleges idegeskedni Az a baj, hogy ebben a formában ez rosszabb mint a 20 meg a 19.
A 19ben legalább tudtad, hogy mindenki vagy beadásra vagy huss és pöccre fog játszani
A 20ban meg a forgolódás és a low driven vagy 5 weakes csatárral a rövidDe ez a mostani letámadós szar full random. Nem tudom mikor fog épp valamelyik segghülye játékosom elcsúszni vagy hosszan átvenni egy labdát vagy szándékosan rossz helyre passzolni.
Támadás ugyan ez. Próbálom én is az indítást de hiába 3 sebességgel gyorsabb a játékosom ha akkora kretén, hogy folyamat a védő seggébe fut bele A szélsők össze vissza rohangálnak keresztbe amivel rámhozzák azt a védőt is aki nincs rajtam -
-
toxicjew
addikt
válasz Nandinagy #15496 üzenetére
Csak egyetérteni tudok a leírtakkal, végigtoltam én is mind a 2 részt. Több rng van már a játékban, mint a Heartstoneban, aki ismeri az érti
Sajnos olyan a vérmérsékletem, hogy felmegy a pumpa, gyári hiba, nem tudok mit csinálni vele De azért próbálkozom Már nagyjából kész a csapat fejllesztés tervezete, jövő héten sztem be is izzítom, az áraktól függően.
thebigk: vicces, de a nagy 5 védős hype után én egyre kevesebbel találkoztam már. Szinte alig jöttek wlen. Erre mit ad isten, a sok tryhard múlthéten aktiválta újra Alig várom.
-
Kristof_94
nagyúr
Én csak rivals meccseket nyomtam ma este, de katasztrófa volt. Delay, script, minden szemét amit el lehet képzelni. Nyilván a 90%-a olasz volt.
Holnap és vasárnap megpróbálok egy gold 2 nyugiban és az bőven elég. Nem normális az, hogy nem képesek megfelelő körülményeket biztosítani. Egyszerűen szánalmas...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miért van az, hogy meccs közben a FIFA módosítja a felállást és a játékosok pozícióit? Az RB-met berakja CB-be, az RW-t ST-be, stb. Minden meccsen legalább 2-3 alkalommal hozzá kell nyúlni, hogy maradjon az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest